
Οι απαγορεύσεις θα ισχύσουν στις δασικές περιοχές Μάλης και παραλιακού δάσους Ελαίας, στις δασικές περιοχές Νέδας, Σιδηροκάστρου και δάσους Πηγαδούλας - Παναγιάς, στις δασικές περιοχές Σελλά και Καλογερεσίου.
Από τις συγκεκριμένες απαγορεύσεις εξαιρούνται οι ασφαλτοστρωμένοι δρόμοι. Επίσης απαγορεύεται η κυκλοφορία στις αγροτικές οδούς Αλιμάκι - Κυπαρισσία, Μαύρη Λίμνα - Φιλιατρά και Αγριλιά - Μπάκα - Γαργαλιάνοι που οδηγούν στους ΧΑΔΑ του δήμου.
Στη σχετική ανακοίνωση του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τριφυλίας Γιώργου Τσακανίκα τονίζεται ότι καλούνται οι πολίτες του δήμου να συνδράμουν την προσπάθεια των κρατικών αρχών και των εθελοντικών οργανώσεων για την αντιπυρική προστασία της περιοχής.
Κ.Μπ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα