Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Έγκλημα στην Κυψέλη: Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της δολοφονίας του 28χρονου


Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της θανάσιμης επίθεσης κατά του 28χρονο άνδρα στην Κυψέλη ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με τους δράστες της επίθεσης, δύο αδέρφια 17 και 19 ετών να ομολογούν το έγκλημα, ισχυριζόμενοι πως το θύμα τους κακοποιούσε σεξουαλικά όσο βρίσκονταν στην Αλβανία.
Το χρονικό της δολοφονίας
Η συμπλοκή έγινε στον πεζόδρομο της οδού Χανίων, σε ένα παγκάκι. Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, εργαζόμενος σε κατάστημα εστίασης στο σημείο, λίγο πριν τις 11 το βράδυ ακούστηκαν φωνές και ξέσπασε καβγάς, γύρω από ένα παγκάκι στη Χανίων.
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την στιγμή της επίθεσης. Το βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στη δημοσιότητα το OPEN δείχνει το θύμα να δέχεται χτύπημα στο λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο και ακολουθεί άγρια συμπλοκή, με τα δύο αδέρφια να πέφτουν πάνω του.


Τι είπαν αυτόπτες μάρτυρες
Ελάχιστα λεπτά αργότερα, ο μάρτυρας είδε τον 28χρονο να βαδίζει γεμάτος αίματα τη Χανίων.
Τον ρώτησε αν είναι καλά, δεν πήρε καμία απάντηση και τότε ο τραυματίας προχώρησε προς την Πατησίων όπου και κατέρρευσε, λόγω της αιμορραγίας. Άλλος μάρτυρας, υποστήριξε ότι το θύμα φαινόταν να έχει σίγουρα ένα με δυο τραύματα στον λαιμό, καθώς και άλλα πλήγματα κοντά στην κοιλιακή χώρα.

Εμφανίστηκαν στο τμήμα και ομολόγησαν οι δύο νεαροί
Μετά το έγκλημα τα δύο αδέρφια εμφανίστηκαν αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα, ομολόγησαν την πράξη και είπαν πως ήταν ο κακοποιητής τους. Ο 17χρονος μάλιστα είπε πως ο ίδιος διέπραξε το έγκλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα