Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Ρόδος: Την απειλούσε πως «θα την κάψει ζωντανή» - Σοκάρει η καταγγελία 36χρονης για πρώην σύντροφό της


Σοκάρει το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Ρόδο. Όπως καταγγέλλει μια 36χρονη ο πρώην σύντροφος της την απειλούσε με μηνύματα ότι θα την κάψει ζωντανή. Ο 46χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, της παρενόχλησης και του εκφοβισμού της νεαρής.
Την παρακολουθούσε και την ακολουθούσε
Σύμφωνα με τη dimokratiki, την 1η Οκτωβρίου 2024 η 36χρονη ξενοδοχοϋπάλληλος υπέβαλε μήνυση κατά του 46χρονου πρώην συντρόφου της και κινήθηκε δίωξη εις βάρος του. Όπως κατήγγειλε είχαν σχέση από τον Ιούνιο του 2021 ως και τον Ιούνιο του 2024 και από τότε που χώρισαν ξεκίνησε να την παρακολουθεί, να μεταβαίνει έξω από την οικία και την εργασία της και να την εξυβρίζει λέγοντας της μάλιστα ότι τον εξωθούσε να κάνει πράγματα που θα τον οδηγούσαν στην φυλακή και την εξύβριζε με χυδαίες εκφράσεις.
Την 30η Σεπτεμβρίου 2024 απέστειλε απανωτά εξυβριστικά μηνύματα στο email της απειλώντας την ότι θα την «Θα σε κάψω ζωντανή» ενώ της έστειλε και δύο φωτογραφίες μια με ένα σχοινί και μια με το δίκυκλο του έξω από το σπίτι της. Η μηνύτρια τόνισε πως φοβήθηκε ενώ είπε πως την φωτογραφία με το σκοινί την εξέλαβε ως απειλή.
Η 36χρονη κατήγγειλε επίσης ότι μια εβδομάδα περίπου ενωρίτερα μόλις είχε τελειώσει την εργασία της και επιβιβάστηκε στο αμάξι της συναντήθηκε τυχαία με τον 46χρονο ο οποίος ήταν με το μηχανάκι του. Άρχισε να την ακολουθεί, μπήκε μπροστά στο όχημα της κλείνοντας της τον δρόμο και όταν σταμάτησε επειδή δεν είχε δρόμο διαφυγής, άνοιξε την πόρτα πάρα τη θέλησή της, την έριξε στο κάθισμα του συνοδηγού πιέζοντας την στο κεφάλι με τα χέρια του στην περιοχή του μετώπου, την έφτυνε στο πρόσωπο και την απειλούσε.
Όταν τον προειδοποίησε ότι θα πάει στην αστυνομία αποκρίθηκε ειρωνικά, λέγοντας της «τρέμω» κι έφυγε από το σημείο. Όπως ανέφερε η ίδια, ο 46χρονος έχει όπλο. Ο φερόμενος ως δράστης δεν είπε κάτι εξεταζόμενος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα