Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Σήραγγα Καλογερικού: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για 5 ημέρες

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη, έχουν προγραμματιστεί από την Δευτέρα (7.10.2024) έως και την Παρασκευή (11.10.2024), στην περιοχή της σήραγγας Καλογερικού με κατεύθυνση προς Αθήνα (στο τμήμα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 169,3 και 168,4) λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης από την κατασκευάστρια εταιρεία.
Όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, οι ρυθμίσεις αυτές, που αποσκοπούν στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και στην αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τον κλάδο της σήραγγας της κατεύθυνσης προς Καλαμάτα (Καλογερικό Κ), από τον οποίο θα εξυπηρετηθούν και οι δύο κατευθύνσεις, σε μία λωρίδα κυκλοφορίας η κάθε μία.
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα