Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024

Πριν τα Χριστούγεννα η ΩΡΛ Κλινική και η Ουρολογική στον νεόδμητο όροφο πάνω από την Ψυχιατρική

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΧΕΙΡΟΥΓΡΓΟΥ, ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΠΑΘΟΛΟΓΟ-ΟΓΚΟΛΟΓΟ
Πριν από τα Χριστούγεννα, δήλωσε  στην Kalamata Journal η διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Ελένη Αλειφέρη, θα λειτουργήσει ο νεόδμητος όροφος πάνω από την Ψυχιατρική Κλινική στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Στον όροφο αυτό θα μεταφερθούν η Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική, καθώς και η Ουρολογική Κλινική…
Η κ. Αλειφέρη σημείωσε ότι οι εργασίες στον όροφο που χτίστηκε πάνω από το ισόγειο κτίριο της Ψυχιατρικής Κλινικής θα ολοκληρωθούν τις αμέσως επόμενες εβδομάδες.
Επισημαίνεται ότι τις προηγούμενες ημέρες ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Στάθης Αναστασόπουλος, υπέγραψε συμπληρωματική σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου, ύψους 162.000 ευρώ, προκειμένου, όπως ανακοινώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα, να γίνουν τα εξής: “...θα ολοκληρωθούν οι εργασίες σύνδεσης των νέων εγκαταστάσεων με τα υφιστάμενα δίκτυα του Νοσοκομείου, θα τοποθετηθεί γενική και ειδική σήμανση στους νέους χώρους και τέλος θα επεκταθεί και το σύστημα σωληνωτού ταχυδρομείου, για την εξυπηρέτηση των αναγκών της νοσηλευτικής μονάδας. Οι παραπάνω εργασίες της συμπληρωματικής σύμβασης αναμένεται να ολοκληρωθούν τέλος Μαρτίου έτους 2025”.
ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ
Σε ό,τι αφορά τα θέματα κάλυψης κενών σε ιατρικό προσωπικό η κ. Αλειφέρη μας είπε ότι προχώρησε η πρόσληψη ενός χειρουργού, ενώ επαναπροκηρύχθηκε η θέση ενός παθολόγου-ογκολόγου, καθώς δεν υπήρξε ενδιαφερόμενος στην προηγούμενη προκήρυξη, καθώς και ενός παθολόγου και ενός κυτταρολόγου μετά την αποχώρηση του κυτταρολόγου που είχε προσληφθεί.   Στ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα