Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Πρόσκληση για συμπληρωματικές εξετάσεις για την πρόσληψη ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία

Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, στο πλαίσιο διεξαγωγής του διαγωνισμού κατάταξης υποψηφίων ΕΠΟΠ στη Πολεμική Αεροπορία και μετά το πέρας των Προκαταρκτικών Εξετάσεων (ΠΚ.Ε), (Ψυχομετρικές - Υγειονομικές εξετάσεις, Αθλητικές δοκιμασίες), δεν συμπληρώθηκε ο προβλεπόμενος αριθμός των ΕΠΟΠ για κατάταξη, στις παρακάτω ειδικότητες: Τεχνίτης Τηλεπικοινωνιών - Ηλεκτρονικών, Πυροσβέστης, Αστυνομικός, Μετεωρολόγος, Άμυνας Αεροδρομίων Ειδικών Επιχειρήσεων, Βοηθός Νοσοκόμος, Βρεφονηπιοκόμος - Βρεφονηπιαγωγός, Μάγειρος, Αναλυτής Προγραμματιστής H/Y, Τραπεζοκόμος, Υλικονόμος - Αποθηκάριος, Μεταφορέας Ασθενών - Τραυματιοφορέας, Βοηθός Βιοπαθολογίας, Βοηθός Ακτινολόγου, Βοηθός Ελεγκτή Πτήσεων, Άμυνας Φρουρός Μετά Σκύλου, Στρατολόγος.
Κατόπιν τούτου, το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας καλεί υποψήφιους από τους πίνακες ''Μη συμμετεχόντων'' στις μέχρι τώρα ΠΚ.Ε, να συμμετάσχουν σε συμπληρωματικές ΠΚ.Ε, προκειμένου να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος από την ΕΔΥΕΘΑ/146 αριθμός ΕΠΟΠ, στις ειδικότητες προηγούμενης παραγράφου. Οι υποψήφιοι οι οποίοι καλούνται, καθώς και οι ημερομηνίες που υποχρεούνται να λάβουν μέρος στις ΠK.E, φαίνονται στους αναρτημένους πίνακες κατά ειδικότητα και κατ΄ απόλυτη σειρά βαθμολογίας.
Οι υποψήφιοι που θα συμμετάσχουν στις συμπληρωματικές ΠΚ.Ε, θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στα εξής:
1. Οι Προκαταρκτικές Εξετάσεις είναι υποχρεωτικές για όλους τους Συμμετέχοντες υποψηφίους και θα διαρκέσουν τέσσερις (4) συνεχόμενες εργάσιμες ημέρες. Η ώρα προσέλευσης, όλες τις ημέρες των εξετάσεων είναι 07:30.2. Οι υποψήφιοι την πρώτη ημέρα θα παρουσιασθούν για Ψυχομετρικές εξετάσεις στην 128 ΣΕΤΗ (Λητούς και Ακτής 1/Καβούρι Αττικής). Οι εν λόγω εξετάσεις θα διαρκέσουν μία (1) ημέρα και θα περιλαμβάνουν γραπτά TEST και προφορική εξέταση.3. Οι Υγειονομικές εξετάσεις θα διεξαχθούν στο 251 ΓΝΑ (Κανελλοπούλου 3, πρώην Λ. Κατεχάκη) και θα διαρκέσουν δύο (2) ημέρες, ενώ οι Αθλητικές δοκιμασίες θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ικάρων (Σ.Ι) στην Αεροπορική βάση Δεκέλειας (με κατάλληλη περιβολή), θα διαρκέσουν μία (1) ημέρα και θα περιλαμβάνουν την εξέταση των υποψηφίων στα αγωνίσματα, που βάσει ΕΔΥΕΘΑ, αντιστοιχούν σε κάθε ειδικότητα.4. Η μη προσέλευση στις εξετάσεις, την ημέρα και την ώρα που ορίζεται για κάθε υποψήφιο, συνεπάγεται τον αποκλεισμό του από τις περαιτέρω διαδικασίες.5. Οι υποψήφιοι που θα αποτύχουν, ή θα διακόψουν ή δεν θα παρουσιασθούν σε οποιοδήποτε στάδιο των εξετάσεων, αποκλείονται από τις περαιτέρω διαδικασίες επιλογής.6. Οι υποψήφιοι όλες τις ημέρες παρουσίασής τους, πρέπει να έχουν οπωσδήποτε μαζί τους το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας (ιδιώτες) ή την Υπηρεσιακή Ταυτότητα (υπηρετούντες), ή οποιοδήποτε άλλο αποδεικτικό στοιχείο, σχετικό με την ταυτότητητά τους.
Η τροποποίηση της Προκήρυξης Κατάταξης Επαγγελματιών Οπλιτών στην Πολεμική Αεροπορία καθώς και οι Πίνακες Συμμετεχόντων Υποψηφίων σε Συμπληρωματικές ΠΚΕ κατά Ειδικότητα και κατά Απόλυτη Σειρά Βαθμολογίας και το Πρόγραμμα Προκαταρκτικών Εξετάσεων Υποψηφίων ΕΠ.ΟΠ. έτους 2009-2010 διατίθονται από την ιστοσελίδα της Πολεμικής Αεροπορίας http://www.haf.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα