Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Έλειψη καθαριότητας, παραμονές του Πάσχα, στον Δήμο Φιλιατρών, διαπιστώνουν οι πολίτες!


Γράφει ο Αλχημιστής
Τα παράπονα, στον δήμο Φιλιατρών, δεν έχουν τέλος. Πολίτες διαμαρτύρονται για την παντελή; έλλειψη καθαριότητας. Μόλις προχθές, απέξω από τον Μορφωτικό Σύλλογο Φιλιατρών, τον Πυρσό και κατά μήκος του πεζοδρομίου, είχαν σχεδόν αδειάσει ολόκληρο τον κάδο, προφανώς οικονομικοί μετανάστες, με αποτέλεσμα, η εικόνα που έβλεπαν οι περαστικοί, να είναι στοιχειωδώς απαράδεκτη.
Το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται και σε άλλα σημεία της πόλης, αλλά αυτό, επειδή αναφέρεται σε κεντρικό σημείο της πόλης, είναι το πιο χαρακτηριστικό.
Αλλά και στο Λιμενάρι, στο Στόμιο (καλά τι γίνεται εκεί; υπάρχει κανείς αρμόδιος; Κε δήμαρχε, εσείς τι λέτε;) στον Αγρίλι, στην Αγία Κυριακή, υπάρχουν σημάδια εγκαταλελειμμένης πόλης..... (μην τολμήσουν να μας αμφισβητήσουν, γιατί υπάρχουν και φωτογραφικά ντοκουμέντα). Καλό θα ήταν, εν όψη και των εορτών του Πάσχα, να γίνει μια προσπάθεια από όλους... Κε δήμαρχε! Στην Μαραθούπολη, οι αλλοδαποί μετανάστες, (αναλυτικό σχόλιο σε άλλη στήλη μας), προέβησαν σε γενικό καθαρισμό του διαμερίσματος! Μπράβο στον Κο Μίγγα και στους άλλους που είχαν την ιδέα! Δεν είναι ντροπή Κε Δήμαρχε! Μπορείτε , αφού δεν έχετε ιδέες , να την μιμηθείτε!!!!!!! Ίδωμεν…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα