Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΕΛΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!!!!




γράφει ο Αλχημιστής

Τι είναι καλύτερο, να στεναχωρείται το ΠΑΣΟΚ που το πιστέψαμε και το ψηφίσαμε, που λέει ο Λαζόπουλος...Που πάει να πει, ότι υπάρχει ακόμα φιλότιμο; Ή να πιστεύουμε ότι το ευχαριστιούνται κιόλας; Και ότι κοντά σε ένα δίκαιο μέτρο, παίρνουν και δυο στραβά; Και ας μην μας λένε το γνωστό παραμύθι, ότι τάχα μου, δεν υπάρχει κυβέρνηση στον κόσμο, που να παίρνει τόσο επώδυνα μέτρα και να ευχαριστείται!!!! Υπάρχει που υπάρχει! Και είναι πολλοί! Αλλά οι χειρότεροι είναι αυτοί που δεν θέλουν περισσότερα… αλλά θέλουν οι άλλοι να παίρνουν λιγότερα!!!!! Γιατί πώς να το κάνουμε… Πολλοί έχουμε μπερδευτεί τελευταία!!!! Γίναμε όλοι ένα….. Από το 1981, Αχ! ρε Αντρέα! Θα σε θυμόμαστε πάντα(κατώτατος μισθός 20.000, ΑΤΑ, Κοινωνικό κράτος κ.λπ.). Πρέπει να ξεμπερδευτούμε . Οι πλούσιοι από εδώ και οι φτωχοί από εκεί!!! Όχι όλοι μαζί. Όλα και όλα! Μερσεντές εγώ, μερσεντές και εσύ, ποια είναι η διαφορά; Καμία!!!! Πώς μπορούμε να συνεχίζουμε έτσι; …Χωρίς καμία διαφορά; Είναι δυνατόν; Εγώ ο πλούσιος, το ίδιο με σένα τον φτωχό!!!!! Πτού- πτού και πάλι, πτού!!!!! Όλα αυτά όμως, θα τα καταλάβουμε καλύτερα του χρόνου!
Ναι του χρόνου, που αφού περάσουμε μια πολλή δύσκολη χρονιά, θα έλθει στο τέλος και το κερασάκι, το αποτελείωμα!!!! Θα έρθει η εφορία, για να μας πει <<..τα ρέστα μας!!!!>>
Και τότε θα έχουμε δύο ενδεχόμενα:
Εξαντλημένος, σχεδόν πεθαμένος ο Έλληνας να αποδεχτεί το τέλος του ή
Να πάρει μια βρεγμένη σανίδα και που σας πονεί και που σας αφήνει….. να δώσει, για τα καλά, να καταλάβουν , οι πάσης φύσεως , δεξιοί, σοσιαλιστές και κομουνιστές, πατρώνοι…Ποιος επιτέλους κυβερνάει αυτόν τον τόπο…. Ποιος!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα