Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Το "όλον ΠΑΣΟΚ" παραβρέθηκε χθες το πρωί

Σε λειτουργία το εκλογικό κέντρο του Θόδωρου Μπρεδήμα

Η έντονη συσπείρωση από πλευράς ΠΑΣΟΚ στο πρόσωπο του υποψήφιου δημάρχου Καλαμάτας Θόδ. Μπρεδήμα, αλλά και οι θετικές προοπτικές που έχει δημιουργήσει η υποψηφιότητά του, επαναβεβαιώθηκαν χθες το πρωί, πρώτη ημέρα λειτουργίας του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Αλλαγή για το Δήμο της Καλαμάτας», στο ισόγειο του μεγάρου «Τριανόν», στην οδό Σιδ. Σταθμού.

«Ποδαρικό» έκαναν, ανάμεσα σε άλλους, ο υφυπουργός Οικονομικών Δημ. Κουσελάς, ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Βουδούρης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Χρ. Μαλαπάνης, ο τέως επικεφαλής Ηλίας Τσιμπλής, ο οποίος ήρθε ειδικά από την Κυπαρισσία, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας Διον. Αλευράς, ο υποψήφιος βουλευτής (στις τελευταίες εκλογές) Λεων. Φιλιππόπουλος, ο τέως δημοτικός σύμβουλος Γ. Λαφαζάνος, ο τέως δήμαρχος Κορώνης Δημ. Βεργόπουλος, ο τέως δήμαρχος Καλαμάτας Γ. Κουτσούλης, ο τέως γραμματέας της Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ Αντ. Γιαννακόπουλος, νομαρχιακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, στελέχη της Εθνικής Αντίστασης, υποψήφιοι και φίλοι.


Δημ. Κουσελάς

Ο υφυπουργός Οικονομικών έφθασε στο εκλογικό κέντρο λίγο μετά τις 10.00 το πρωί και καλωσορίστηκε θερμά από τους παριστάμενους. Χαιρετήθηκε με τον υποψήφιο δήμαρχο, για τον οποίο παρατήρησε ότι «είναι ακμαίος και δυνατός», ενώ μιλώντας στους παριστάμενους, ανέφερε: «Οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές αποτελούν μια κρίσιμη αναμέτρηση μεταξύ των δυνάμεων εκείνων που θεμελίωσαν, στήριξαν και μετεξέλιξαν τους αυτοδιοικητικούς θεσμούς και εκείνων που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη μάχη αυτή μόνο και μόνο για να αποκομίσουν κομματικά οφέλη.

Στην Καλαμάτα, η παράταξή μας προχωρά ενωμένη, με επικεφαλής ένα έμπειρο και καταξιωμένο στέλεχος, τον αγωνιστή Θόδ. Μπρεδήμα. Αισιοδοξούμε και ευελπιστούμε με τη βοήθεια και τη στήριξη όλων να γυρίσουμε σελίδα, να διαμορφώσουμε μια νέα, πολύ καλύτερη πραγματικότητα για την Καλαμάτα και τους πολίτες της. Εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία και θα είμαστε μαζί».

Οδυσ. Βουδούρης

Από την πλευρά του, ο βουλευτής Οδυσ. Βουδούρης δήλωσε: «Είμαστε όλοι εδώ, ενωμένοι. Στηρίζουμε αυτό που είναι η σημερινή πραγματικότητα, δηλαδή την έναρξη αυτού του αγώνα με τον υποψήφιο Θόδ. Μπρεδήμα. Ξέρουμε ότι ίσως αργήσαμε λιγάκι, αλλά πολλές φορές το καλό πράγμα αργεί και τώρα υπάρχουν οι συνθήκες, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, με όλη μας τη δύναμη και την πίστη να κάνουμε αυτό τον αγώνα. Πιστεύω ότι θα πάμε καλά και ότι μπορούμε να νικήσουμε».
Ευχήθηκε δε στον υποψήφιο δήμαρχο Καλαμάτας καλή δύναμη.

Θόδ. Μπρεδήμας

Ο Θόδ. Μπρεδήμας ευχαρίστησε όσους έδωσαν το δυναμικό «παρών» και σημείωσε: «Η παρουσία σας εγγυάται τη νίκη στις εκλογές της 7ης του Νοέμβρη».
Ευχαρίστησε ακόμη τον υφυπουργό Οικονομικών Δημ. Κουσελά και το βουλευτή Οδυσσέα Βουδούρη για την παρουσία τους, ενώ αναφέρθηκε σε μήνυμα που έστειλε λόγω απουσίας της η βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου, την οποία επίσης ευχαρίστησε.
«Ο αγώνας που από ημέρες άρχισε, θα συνεχιστεί νικηφόρος. Ήδη στα τοπικά διαμερίσματα ετοιμάζουμε τα Τοπικά Συμβούλια και συνεχίζουμε, ενώ από Δευτέρα ξεκινάμε τον αγώνα και στην Καλαμάτα. Να ’στε βέβαιοι ότι το αποτέλεσμα θα είναι αισιόδοξο και ο Δήμος Καλαμάτας θα αλλάξει για το καλό όλων μας», διαβεβαίωσε καταλήγοντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα