Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ: Ορίστηκαν οι αρμοδιότητες των νέων αντιδημάρχων

Ξεκίνησε επισήμως χθες η διετής θητεία των 6 αντιδημάρχων της Τριφυλίας, που θα ολοκληρωθεί στις 31 Δεκεμβρίου του 2012.

Αναλυτικά οι αρμοδιότητες που μεταβιβάζονται σε κάθε αντιδήμαρχο είναι:
Στάθης Ανδρινόπουλος
Διαχείριση θεμάτων προσωπικού του δήμου (εργασιακές σχέσεις - ωράριο - άδειες και υπηρεσιακές μεταβολές πλην του Πειθαρχικού). Ανάδειξη και διαχείριση θεμάτων τουριστικής προβολής και ανάπτυξης. Αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Γαργαλιάνων.
Ιωάννης Μερκούρης
Παρακολούθηση των θεμάτων παιδείας - εποπτεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Αετού.
Τάσος Πούλος
Παρακολούθηση των θεμάτων υγείας - πρόνοιας και κοινωνικής αλληλεγγύης. Αρμοδιότητες στη
Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών.
Γιώργος Σαμπαζιώτης
Προεδρεύων της Οικονομικής Επιτροπής. Εποπτεία λειτουργίας των Οικονομικών Υπηρεσιών. Συντονισμός και παρακολούθηση υλοποίησης των αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής. Αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Κυπαρισσίας.
Παναγιώτης Τσίγγανος
Προεδρεύων της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Εποπτεία λειτουργίας των Τεχνικών Υπηρεσιών και της Πολεοδομίας. Συντονισμός και παρακολούθηση υλοποίησης των αποφάσεων της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, καθώς επίσης της εκπόνησης και εξέλιξης σχετικών μελετών και έργων. Θέματα διαφάνειας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Εποπτεία της πορείας των νομικών υποθέσεων του δήμου, μέχρι τη συγκρότηση Νομικής Υπηρεσίας στο πλαίσιο του νέου Οργανισμού.
Γιάννης Φιλντίσης
Εποπτεία θεμάτων Πολιτικής Προστασίας. Ζητήματα περιβαλλοντικής πολιτικής του δήμου. Αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Αυλώνος.
Οπως σημειώνει στη σχετική απόφασή του ο δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας, η άσκηση των αρμοδιοτήτων των αντιδημάρχων γίνεται σε συνεννόηση με το δήμαρχο στο πλαίσιο των αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής, του Δημοτικού Συμβουλίου και των λοιπών συλλογικών οργάνων του δήμου. Οι αντιδήμαρχοι στις επιμέρους αρμοδιότητές τους μπορεί να συνεπικουρούνται από ομάδες εργασίας και εντεταλμένους συμβούλους που θα ορίζονται με απόφαση του δημάρχου.
Επιτροπή απογραφής
Συγκροτήθηκε η επιτροπή που θα αναλάβει την απογραφή στο Δήμο Τριφυλίας. Απογραφή θα γίνει σε όλες τις δημοτικές κοινότητες που αποτελούν πλέον το νέο δήμο.
Από την πλευρά της πλειοψηφίας θα συμμετέχουν οι δημοτικοί σύμβουλοι
Να θυμίσουμε ότι η απογραφή θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου και θα είναι αναλυτική σχετικά με τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα του δήμου, όπως και για την ακίνητη περιουσία του. Επίσης με απόφαση του δημάρχου
Στο νέο Δήμο Τριφυλίας κεντρική ταμίας του δήμου ορίστηκε η υπάλληλος
Γιάννης Κατσούλας -ο οποίος θα είναι και πρόεδρος της επιτροπής- και ο Γιάννης Ρούσης. Από την πλευρά της αντιπολίτευσης ορίστηκε ο Σωτήρης Μπακούρος. Την επιτροπή συμπληρώνουν υπάλληλοι του δήμου από όλες τις υπηρεσίες.Κώστα Κόλλια ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Βασιλόπουλος ορίστηκε ως εντεταλμένος σύμβουλος για την πρώην Κοινότητα Τριπύλης, προκειμένου να υπογράφει τα έγγραφα που αφορούν την περιοχή αυτή.Δήμητρα Κωστοπούλου με αναπληρωτές τους ταμίες Θύμιο Κώτσο και την Μαρία Φράγκου.

15 σχόλια:

  1. ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΙ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΙς οεο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και τον προεδρο τον ΣΟΥΚΑς...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξεχάσατε τον babis, oeoeo!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά είσαστε άπαιχτοι, εοεοε! Εντελώς άπαιχτοι!!!
    ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗΔΕΣ!
    ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΤΡΑΒΑΣ ΠΟΛΥ ΖΟΡΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΓΟΥΣΤΑΡΗΣ ΓΚΟΤΣΗ ΚΑΙ ΤΣΑΦΑΡΑ ΚΑΙ ΜΙΜΗ ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. OLOI TOU MIMI TRAVANE ZORI AFTON TON KAIRO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΚΙ,ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΟΥΤΕ ΓΚΟΤΣΗ ΟΥΤΕ ΜΙΜΗ,ΤΟΝ ΚΟΛΛΙΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ,ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΝΤΕΧΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΚΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΚΟ...ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ,
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΜΕ ΛΥΠΗ ΕΝΑΝ ΑΡΩΣΤΟ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ-ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΕΝΟ-ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΨΩΜΙ.
    ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ-ουτε τα κοτσια-ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ.
    ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ .
    ΕΔΩ ΑΠ"ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΡΩΣΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΚΙ,ΚΑΙ ΣΥ ΜΙΛΑΣ,ΓΙΑ ΛΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ..ΦΙΛΟΥΣ.
    ΕΝΟΧΕΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ? ΠΟΙΟΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ? ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΛΑΡΙΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα