Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Στην Ντόρα με βολές κατά Σαμαρά

Κοινοβουλευτικό μέλος της Δημοκρατικής Συμμαχίας αποτελεί, πλέον, ο κ. Λ. Αυγενάκης, εξέλιξη η οποία είχε προαναγγελθεί την επομένη της ανεξαρτητοποίησής του από τη ΝΔ. Ο βουλευτής Ηρακλείου ανακοίνωσε -και επισήμως- χθες την απόφασή του να στηρίξει το εγχείρημα της κυρίας Ντ. Μπακογιάννη.

Η Ντ. Μπακογιάννη καλωσόρισε στις τάξεις του κόμματός της τον κ. Αυγενάκη, υπογραμμίζοντας ότι η συμμετοχή του θα ενισχύσει τις προσπάθειες του κόμματός της Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε προκειμένου να ανακοινώσει τις απόψεις του, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση προσωπικά κατά του κ. Αντ. Σαμαρά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πολέμησε τη Νέα Δημοκρατία ως αρχηγός της θνησιγενούς Πολιτικής Ανοιξης και τώρα τη συρρικνώνει ξανά με διαγραφές, μικροπολιτικούς και αυταρχικούς χειρισμούς, καταλύοντας κάθε έννοια δημοκρατικής λειτουργίας των οργάνων του κόμματος προκειμένου να το περιορίσει στα όρια της δικής του πολιτικής αντοχής, στα όρια των δικών του δυνατοτήτων». 

Η Ντ. Μπακογιάννη καλωσόρισε στις τάξεις του κόμματός της τον κ. Αυγενάκη, υπογραμμίζοντας ότι η συμμετοχή του θα ενισχύσει τις προσπάθειες του κόμματός της

Επανέλαβε δε ότι δεν προτίθεται να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα στη ΝΔ, διότι -όπως είπε- «δεν ανήκει στον κ. Σαμαρά, αλλά στον λαό του νομού Ηρακλείου».
Οπως ήταν αναμενόμενο, η κυρία Μπακογιάννη καλωσόρισε στις τάξεις του κόμματός της τον κ. Αυγενάκη, υπογραμμίζοντας ότι «η συμμετοχή του στη Δημοκρατική Συμμαχία θα ενισχύσει τις προσπάθειές μας για τη διαμόρφωση ενός σχεδίου σαρωτικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων που χρειάζεται ο τόπος».
Γ. ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα