Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Σύσκεψη Κόλλια με αιρετούς του Αετού


[aetos.JPG]
Σύσκεψη του δημάρχου Τριφυλίας Κώστα Κόλλια με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων και τους εκπροσώπους των δημοτικών διαμερισμάτων της Δημοτικής Ενότητας Αετού πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο τ. Δημαρχείο.
Αυτό που τόνισε ο δήμαρχος είναι ότι θέλει μια καλή συνεργασία με όλους αφού ο στόχος είναι κοινός: η καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη. Τους είπε δε ότι ότι μέσω αυτών φτάνει ο δήμος στους πολίτες κι ότι από αυτούς εξαρτάται η επιτυχία του δήμου.
Στη σύσκεψη, που έγινε παρουσία των αντιδημάρχων Γιάννη Μερκούρη, Παναγιώτη Τσίγγανου και Γιάννη Φιλντίση, συζητήθηκαν καταρχάς οι τοπικές προτάσεις για το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου. Οπως τονίστηκε, θα πρέπει να ιεραρχηθούν οι ανάγκες που υπάρχουν σε κάθε χωριό, καθώς σε αυτή την οικονομική συγκυρία δεν υπάρχουν πολλές
δυνατότητες. Ζητήθηκε λοιπόν οι προτάσεις να είναι ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες και να κατατεθούν μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, ώστε να υποστούν επεξεργασία και να ενταχθούν στην πρόταση του ενιαίου τεχνικού προγράμματος. Επίσης συζητήθηκαν θέματα πολιτικής προστασίας με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιάννη Φιλντίση, προκειμένου να επικαιροποιηθούν οι διαδικασίες και να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την καλοκαιρινή περίοδο, ειδικά στο θέμα αντιμετώπισης των πυρκαγιών.

Αυτό που τόνισε ο δήμαρχος είναι ότι θέλει μια καλή συνεργασία με όλους αφού ο στόχος είναι κοινός: η καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη. Τους είπε δε ότι ότι μέσω αυτών φτάνει ο δήμος στους πολίτες κι ότι από αυτούς εξαρτάται η επιτυχία του δήμου.

Στη σύσκεψη, που έγινε παρουσία των αντιδημάρχων Γιάννη Μερκούρη, Παναγιώτη Τσίγγανου και Γιάννη Φιλντίση, συζητήθηκαν καταρχάς οι τοπικές προτάσεις για το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου. Οπως τονίστηκε, θα πρέπει να ιεραρχηθούν οι ανάγκες που υπάρχουν σε κάθε χωριό, καθώς σε αυτή την οικονομική συγκυρία δεν υπάρχουν πολλές δυνατότητες. Ζητήθηκε λοιπόν οι προτάσεις να είναι ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες και να κατατεθούν μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, ώστε να υποστούν επεξεργασία και να ενταχθούν στην πρόταση του ενιαίου τεχνικού προγράμματος. Επίσης συζητήθηκαν θέματα πολιτικής προστασίας με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιάννη Φιλντίση, προκειμένου να επικαιροποιηθούν οι διαδικασίες και να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την καλοκαιρινή περίοδο, ειδικά στο θέμα αντιμετώπισης των πυρκαγιών.Κ.Μπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα