Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΒΛΑΧΕΡΝΙΑ 2011 - 10Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ

   ΤΑΧ. ΔΙΕΥΘ.: ΒΟΡΡΕΕΙΟ  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ   
   243 00  ΦΙΛΙΑΤΡΑ
  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
  ΤΗΛ.: 6972297936

   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ξεκινούν  την  Παρασκευή  1  Ιουλίου  στα  Φιλιατρά  οι  καθιερωμένες  πια  πολιτιστικές  εκδηλώσεις  «ΒΛΑΧΕΡΝΙΑ  2011  -  10Η  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ».  Ο φετινός κύκλος των ΒΛΑΧΕΡΝΙΩΝ αφορά συναυλίες φιλαρμονικών της περιοχής και στοχεύει στην ανάδειξη του έργου και της παράδοσης που υπάρχει σ` αυτές και την ανάγκη στήριξής τους από την πολιτεία στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν μουσική παιδεία και να λαμπρύνουν με την παρουσία τους τις τελετές του τόπου τους.

Η  πρώτη  συναυλία  θα  δοθεί  στο  Πάρκο  της  Βλαχέρνας  την  Παρασκευή  το  βράδυ,  στις  10.00 μ.μ.  με  συναυλία ενός αξιόλογου μουσικού σχήματος που γεννήθηκε από τη Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας, της  Ορχήστρας Μουσικής Δωματίου Καλαμάτας.

Η  επόμενη  συναυλία  θα  δοθεί  στην  κεντρική  πλατεία  των  Φιλιατρών,  το  Σάββατο  2 Ιουλίου  με  τη  Δημοτική Φιλαρμονική Πύλου Νέστορος.
Τα ΒΛΑΧΕΡΝΙΑ 2011 θα κλείσουν με συναυλία της Φιλαρμονικής Εταιρίας Πύργου «Ο Απόλλων» και της Φιλαρμονικής του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών την Κυριακή 3 Ιουλίου στην Κεντρική πλατεία Φιλιατρών.

Οι εκδηλώσεις  συνδιοργανώνονται  από  την Περιφέρεια Πελοποννήσου,  το  Δήμο  Τριφυλίας  και  το  Σύλλογο  Φιλοπροόδων  Φιλιατρών.  Χορηγός  επικοινωνίας  είναι  η  ΕΡΑ  ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. 

Τα  ΒΛΑΧΕΡΝΙΑ  γίνονται  παράλληλα  με  τη  θρησκευτική  γιορτή  του  Συλλόγου  Φιλοπροόδων,  την  εορτή  της  Παναγίας  της  Βλαχέρνας  στις  2  Ιουλίου.   Φέτος  θα  ακολουθηθεί  το  εξής  πρόγραμμα: Την  Παρασκευή 1 Ιουλίου,  στις  7.30  θα  γίνει  Μέγας  Αρχιερατικός Πανηγυρικός  Εσπερινός  μετ` αρτοκλασίας  και  θείου  κηρύγματος  χοροστατούντος  του  Σεβασμιωτάτου  Μητροπολίτου  Τριφυλίας  και  Ολυμπίας  κ.κ.  ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ.  Στις  8.45  θα  γίνει  Λιτάνευση της Ιεράς  Εικόνος  της  Παναγίας.  Το Σάββατο  2 Ιουλίου, ο  Όρθρος  θα  ξεκινήσει  στις  7.00  π.μ.,  και  θα  ακολουθήσει  Πανηγυρική  Αρχιερατική  Θεία  Λειτουργία.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

11 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςΙουνίου 29, 2011

    Ο κόσμος καίγεται και η Κα Παντελάκη ασχολείται με πολιτιστικές εκδηλώσεις.
    Κα μου είτε πρέπει να το πάρεις χαμπάρι εσύ είτε πρέπει να στο πουν ότι πλέον το πρόβλημα είναι βιοποριστικό και τα πολιτιστικά για τα οποία οι Έλληνες πλέον δεν αντέχουν να πληρώνουν πρέπει να πάνε στο περιθώριο.
    Άντε λοιπόν και άσε τις φιέστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑνώνυμοςΙουνίου 29, 2011

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ.
    ΟΙ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ, ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΤΑΙ.
    ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΥΦΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑνώνυμοςΙουνίου 29, 2011

    Ο πολιτισμός δεν έχει σχέση με τα λεφτά. Η αγάπη των ανθρώπων για τη μουσική δε σταματάει ούτε στους δυσκολότερους καιρούς. Αντί να χαιρόμαστε που τα παιδιά αυτά επιλέγουν να μάθουν μουσική αντί να κατεβάζουν χαπάκια ή να περνάνε 10 ώρες κάθε μέρα μπροστά στον υπολογιστή, εμάς μας φταίνε τα λεφτά. Μάλλον είμαστε όλοι πολύ θυμωμένοι και βρίσκουμε να πούμε άσχημα για κάθετι, αντί να ασχοληθούμε με την πηγή των προβλημάτων μας, που σίγουρα δεν είναι οι φιλαρμονικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑνώνυμοςΙουνίου 29, 2011

    ΤΑ ΧΟΡΤΑΡΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ...
    Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΑΙΡΝΑΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑνώνυμοςΙουνίου 30, 2011

    γεια σου ρε Βιβη κουκλαρα...μας εχεις καψουρεψει τελειως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑνώνυμοςΙουνίου 30, 2011

    H Bιβή Παντελάκη είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, Δημοτική σύμβουλος και ένας θαυμάσιος Πρόεδρος του Συλλόγου Φιλοπροόδων.
    Συγχαρητήρια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑνώνυμοςΙουνίου 30, 2011

    TA XORTARIA PEDIA ...TA XORTARIA...
    ELEOS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑνώνυμοςΙουνίου 30, 2011

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ.ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ??

    ΒΙΒΗ BE COOL...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειναι η πρώτη ίσως φορά που το filiatrablog νοιώθει την ανάγκη να διευκρινήσει, για την αποκατάσταση της αλήθειας, ότι η επιλογή της φωτογραφίας της προέδρου έγινε από εμάς για να τιμήσουμε την δραστήρια πράγματι πρόεδρο του συλλόγου.
    Η Βιβή Παντελάκη, με το έργο της μας υποχεώνει, πέρα από συμπάθειες και αντιπάθειες,να της αναγνωρίσουμε το πολύ σπουδαίο πράγματι έργο που προσφέρει στα Φιλιατρά, όπως (δυστυχώς) εν μέρει της το αναγνώρισε και ο Φιλιατρινός λαός και όχι μόνο, αλλά και ο δήμαρχος Τριφυλίας πρέπει να της αναγνωρίζει.
    Άνθρωποι του βεληνικούς της κας Παντελέκη σπανίζουν...
    Ας την εκμεταλευτούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΟΣΙΟΥΙουλίου 01, 2011

    ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΑ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΒΛΑΧΕΝΑΣ,ΑΠΟΨΕ.
    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΥΞΗ,ΕΝΟΙΩΣΑ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.
    ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
    Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΣΙΑ.
    ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ, ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ,ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα