Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Έρευνα για υπερκοστολογήσεις στο ΚΑΤ, 2009: 18 εκατ. ευρώ, 2010: 9 εκατ. ευρώ, 2011:δεν αναμένεται να ξεπεράσουν το 1 εκατ. ευρώ!

Έρευνα για υπερκοστολογήσεις στο ΚΑΤΤη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν υπερκοστολογήσεις οστικών μοσχευμάτων στο νοσοκομείο ΚΑΤ διέταξε η εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας.
Μάλιστα, σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι οι προμηθεύτριες εταιρείες του νοσοκομείου ΚΑΤ προμήθευαν κι άλλα νοσοκομεία, η έρευνα θα επεκταθεί.
Υπενθυμίζεται ότι από τον περασμένο Σεπτέμβριο βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη δικαστική έρευνα για τις προμήθειες των νοσοκομείων, θέμα που απασχόλησε και τη χθεσινή συνάντηση που είχε ο υπουργός Υγείας με την προϊσταμένη της εισαγγελίας κ. Ράικου.
Σύμφωνα με την καταγγελία που είχε κάνει τον περασμένο Απρίλιο ο διοικητής της Α' Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής Αριστείδης Μουσιώνης, οι δαπάνες για μοσχεύματα στο νοσοκομείο ΚΑΤ το 2009 ήταν 18 εκατ. ευρώ και το 2010 -μετά τους ελέγχους- έπεσαν στα 9 εκατ. ευρώ, ενώ εφέτος δεν αναμένεται να ξεπεράσουν το 1 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα