Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

"Να αγωνιστούμε όλοι για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας"

Κάλεσμα προς όλους σε αγώνα για το νοσοκομείο απηύθυνε χθες το μεσημέρι ο εκπρόσωπος Τύπου του Συλλόγου των Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, Εμμανουήλ Πρασσόπουλος, μιλώντας στο «Θ». Ο κ. Πρασσόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά, με αφορμή την επίσκεψη των δύο βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στο νοσηλευτικό ίδρυμα.
«Κατ’ αρχάς, να επαινέσω την προσπάθεια των δύο βουλευτών Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ που ασχολήθηκαν με το θέμα και το τεράστιο πρόβλημα που έχει ανακύψει με το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Όλες οι διαβεβαιώσεις που έχουν οι ίδιοι από το υπουργείο, εμένα δε με πείθουν! Αυτούς τους πιστεύω και πιστεύω ότι θέλουν να γίνει το καλύτερο για το νοσοκομείο και αγωνίζονται.
Δεν πιστεύω και δε με πείθει το υπουργείο. Η πρόταση αναφέρει ξεκάθαρα για ανάπτυξη του νοσοκομείου ως μονάδας Π.Φ.Υ., βραχείας νοσηλείας, μιας ημέρας χειρουργείων, ΜΤΝ και Αποκατάστασης.
Ένα “μεγαλύτερο” Κέντρο Υγείας δηλαδή; ρωτάω… Πιστεύω ότι για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας έρχονται δύσκολες μέρες και πρέπει όλοι μαζί να αγωνιστούμε, να προασπίσουμε και να περιφρουρήσουμε το νοσοκομείο μας που κινδυνεύει. Και πρέπει να αγωνιστούμε τώρα και όχι αύριο. Αύριο θα είναι αργά…».
Η.Γ.

1 σχόλιο:

  1. ΑνώνυμοςΙουλίου 04, 2011

    ΠΟΝΑΕΙ ΤΩΡΑ Ε; ΜΕ ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΚΑΙ ΚΟΥΣΕΛΑ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΣ; ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα