Για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα τόνισε ότι «οι Έλληνες ψηφοφόροι ψήφισαν με τέτοιο τρόπο ώστε να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα, ότι επιθυμούν να παραμείνουν στην Ευρωζώνη και να έχουν σταθερή κυβέρνηση. Όμως, η ισχυρή ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει, επίσης, ότι πρέπει να υπάρξει αλλαγή σε κοινωνικά θέματα. Πρέπει να συνδυαστεί η ψήφος επίσης σε σχέση και με τη Δημοκρατική Αριστερά. Ήταν μια καθαρή ευρωπαϊκή ψήφος».
Ανέφερε, ακόμη, ότι ο ίδιος έχει μεταβεί στην Ελλάδα, ενώ ο πρόεδρος της Κομισιόν κ. Μπαρόζο και άλλοι δεν μετέβησαν για να δουν τις συνθήκες φτώχειας του λαού. Επιπλέον δήλωσε πλήρη υποστήριξη στη θέση της Κύπρου και του κ. Χριστόφια ότι, αν χρειάζεται βοήθεια για τις τράπεζες, θα πρέπει αυτή η βοήθεια να επικεντρωθεί στις τράπεζες, όπως στην περίπτωση της Ισπανίας. Το «δανείζω και έρχομαι στη χώρα, ως αποικιοκρατική δύναμη είναι απαράδεκτο» τόνισε. «Αυτή η χώρα, είπε, έχει αρκετή πείρα σε αυτό» σημειώνοντας την αποικιοκρατία.

Για την Ελλάδα συμφωνήσαμε τόνισε ότι όποια και αν είναι η κυβέρνηση ή η αντιπολίτευση θα πρέπει να υπάρχει μεταξύ τους συνεχής διάλογος για να υπάρξει σταθερότητα και μεταρρυθμίσεις. «Μετά τις εκλογές την Κυριακή ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά στην Ελλάδα και είμαι βέβαιος ότι η κυπριακή προεδρία θα βοηθήσει στην επίλυση των οικονομικών θεμάτων και μαζί με τις προτάσεις της γαλλικής κυβέρνησης θα τροποποιηθεί η οικονομική στρατηγική, όχι μόνο στο θέμα της λιτότητας, αλλά και της οικονομικής ανάπτυξης. Αυτή είναι η άποψη της Κύπρου και της Ομάδας μου στο Ευρωκοινοβούλιο» προσέθεσε.