Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Δ.Σ. Τριφυλίας: Πώς ψήφισαν οι δημοτικοί σύμβουλοι για τα Πολιτιστικά

      
ImageΤις δύο προηγούμενες μέρες στο «Θ» αναδείχθηκε τι έγινε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας, κατά τη συζήτηση για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και τις αλλεπάλληλες ψηφοφορίες, αλλά και πώς προέκυψαν τα 13 «ναι» και οι 14 αρνητικές ψήφοι, επί 27 παρόντων, με συνέπεια την καταψήφιση του θέματος.
Για να μην υπάρχει στον οιονδήποτε η παραμικρή αμφιβολία για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, σήμερα παρουσιάζουμε πώς και τι ψήφισε κάθε ένας από τους παρόντες και συμμετέχοντες στην ψηφοφορία δημοτικούς συμβούλους.
«Ναι» ψήφισαν οι δημοτικοί σύμβουλοι: Γιάννης Καλκαβούρας, Γιώργος Σαμπαζιώτης, Σπύρος Χρονόπουλος, Γιάννης Φιλντίσης, Βιβή Παντελάκη, Παναγιώτης Σουρέτης, Γιάννης Ρούσης, Τάσος Πούλος, Παναγιώτης Τσίγγανος, Στάθης Ανδρινόπουλος, Γιάννης Κατσούλας, Γιάννης Βασιλόπουλος και Γιάννης Αδρακτάς (13, από τη συμπολίτευση).
«Όχι - Κατά» ψήφισαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Σωτηρόπουλος, Σαράντος Κουκούμης, Γιάννης Κατσαργύρης, Σωτήρης Μπακούρος, Σταύρος Αντωνόπουλος, Σωτήρης Τσίγγανος, Βασίλης Αθανασόπουλος, Γιάννης Δριμής, Κώστας Αγγελόπουλος, Γιώργος Σερέτης (10, από την αντιπολίτευση) και Μαρία Πανουσοπούλου (μία, από τη συμπολίτευση).
«Λευκό» ψήφισε ο Ζαχαρίας Κανελλόπουλος (από τη συμπολίτευση), ενώ οι Χαράλαμπος Παγάνης και Θεόδωρος Δεληγιάννης δεν ψήφισαν ούτε «ναι», ούτε «όχι», ούτε «λευκό» και σύμφωνα με τον ισχύοντα Κανονισμό Λειτουργίας του Δ.Σ. Τριφυλίας, στο άρθρο 7, παράγραφος 9 που ρητά αναφέρεται: «Η λευκή ψήφος ή η άρνηση ψήφου από μέλος του συμβουλίου μετρούν ως αρνητικές ψήφοι, ενώ το μέλος λογίζεται παρόν». Έπρεπε και πρέπει, λοιπόν, να μετρηθούν οι ψήφοι και αυτών των δύο συμβούλων (Παγάνη και Δεληγιάννη) ως αρνητικές! Δηλαδή, 10+1+1+2=14 αρνητικές ψήφοι! Άρα, το θέμα ως είχε και εισήχθη στην ψηφοφορία για ανάθεση στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας (Κ.Ε.Π.Π.Α.ΠΕ.ΔΗ.Τ.) της διεξαγωγής των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Καλοκαίρι 2012» και επιχορήγηση αυτής, για το σκοπό αυτό, μέχρι του ποσού των 40.000 ευρώ, καταψηφίστηκε και απορρίφθηκε!
Μην το «κουράζουμε» άλλο, πια!
Σημειώνω, δε, ότι η απόφαση για το συγκεκριμένο θέμα, μέχρι και αργά χθες το μεσημέρι, ΔΕΝ είχε αναρτηθεί στη «Δι@ύγεια». Σύμφωνα, δε, με το Νόμο 3861/2010 - «Πρόγραμμα Δι@ύγεια»: «Όλες οι αποφάσεις δεν εκτελούνται αν δεν αναρτηθούν στο δικτυακό τόπο http://et.diavgeia.gov.gr/.
Με την ολοκλήρωση της ανάρτησης η κάθε απόφαση αποκτά έναν μοναδικό Αριθμό Διαδικτυακής Ανάρτησης (ΑΔΑ), ο οποίος την πιστοποιεί»!
Του Ηλία Γιαννόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα