Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Παρίσταται και χαιρετίζει ο Φώτης Κουβέλης

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ αναφερόμενος στο τσουνάμι ιδιωτικοποιήσεων που έρχεται ισχυρίστηκε πως δεν υπήρξε εξειδίκευση, αλλά μία πρώτη ενημέρωση... και σημείωσε πως δεν πρόκειται να ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας κατάλογος επιχειρήσεων προς αποκρατικοποίηση.
"Είχαμε μια ενημερωτικού χαρακτήρα συζήτηση για τις αποκρατικοποιήσεις" είπε αμέσως μετά τη σύσκεψη στο Μαξίμου των 3 αρχηγών που στηρίζουν αυτή την κυβέρνηση.
Κατά τα λοιπά ο Φ. Κουβέλης, επιχείρησε να δικαιολογήσει την συμμετοχή του στην κυβέρνηση επαναλαμβάνοντας τη γνωστή του θεωρία περί «δημοσίου συμφέροντος» κι άλλα… αριστερά τινά.
«Αποφασίσαμε» δήλωσε ο τρίτος συγκυβερνήτης «η όποια αποκρατικοποίηση να εξασφαλίζει την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος, θέσεις εργασίας, ουσιαστικές επενδύσεις και προφανώς να γίνει με κανόνες και όρους νομιμότητας και διεθνούς διαφάνειας».
ΥΓ. Τυχερός πολιτικός ο αρχηγός της κεντροδεξιάς, Αντ. Σαμαράς: ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν θα έβρισκε τέτοιο σύμμαχο, όπως είναι, και το δείχνει κάθε μέρα, ο Φώτης Κουβέλης.

2 σχόλια:

  1. Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ!!!!!
    ΩΡΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!!!!!
    ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την δουλειά του κάνει. Κατασκεύασμα του συστήματος είναι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα