Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Ακρωτηριασμός και τύφλωση για 25χρονο από κροτίδα στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης" στην Καλαματα

Τα τραγικά περιστατικά δεν έχουν τέλός αυτό το Πάσχα στη Μεσσηνία. 

Δύο ήταν τελικά οι τραυματίες από την ισχυρή έκρηξη, που προκλήθηκε από αυτοσχέδια κροτίδα στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης" (παλιό Στρατόπεδο) στην περιοχή του Πανεπιστημίου στην Καλαμάτα.
Ακρωτηριασμός και τύφλωση για 25χρονο από κροτίδα στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης" στην ΚαλαματαΠρόκειται για δύο φίλους ηλικίας 25 ετών. Ο ένας από τους δύο μάλιστα, που είχε κατασκευάσει και την αυτοσχέδια κροτίδα, μετά από πολύωρο χειρουργείο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας τελικά ακρωτηριάστηκε και στα δύο χέρια από τον αγκώνα, ενώ έχασε και την όραση του. 
Από τα θραύσματα τραυματίστηκε στο αριστερό χέρι και ο άλλος 25χρονος χωρίς όμως να διαθέτει περαιτέρω κίνδυνο

Θρήνος στην Ανω Αμφεια για τον άδικο χαμό των φοιτητών από ηλεκτροπληξία (βίντεο και φωτογραφίες)Θρήνος στην Ανω Αμφεια για τον άδικο χαμό των φοιτητών από ηλεκτροπληξία (βίντεο και φωτογραφίες)

Θρήνος και βαθιά θλίψη επικρατεί όχι μόνο στην τοπική κοινωνία της Ανω Αμφειας, αλλά και σε ολόκληρη τη γύρω περιοχή για τον ξαφνικό άδικο χαμό δύο νέων ανθρώπων από ηλεκτροπληξία το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής.
Το παιχνίδι των δύο φοιτητών με την παρέα τους έμελε να τους στοιχήσεις τις ζωές τους, όταν σύμφωνα με πληροφορίες έδεσαν αυτοσχέδια κροτίδα σε καλώδιο, το οποίο στη συνέχεια κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες  μπλέχτηκε στα καλώδια της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να πάθουν ηλεκτροπληξία.
Η "Ε" βρέθηκε στο χώρο του τραγικού συμβάντος στο προαύλιο του σχολείου, όπου η οικογένειες και φίλοι των θυμάτων έχουν αφήσει δύο καντηλάκια στη μνήμη τους.
Ερευνα της Αστυνομίας για το τροχαίο, που στοίχισε τη ζωή ενός 37χρονου στο Ασπρόχωμα 

Ερευνα της Αστυνομίας για το τροχαίο, που στοίχισε τη ζωή ενός 37χρονου στο Ασπρόχωμα (βίντεo και φωτογραφίες)Τα αίτια της μοιραίας σύγκρουσης που χθες λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ στοίχισε τη ζωή ενός 37χρονου από τη Μερόπη στο δρόμο Καλαμάτας - Ασπροχώματος κοντά στον ΟΑΕΔ διερευνά η Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, όπου έχουν μεταφερθεί τα τρία οχήματα, που φέρονται να εμπλέκονται στο δυστύχημα.
Το αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο άτυχος 37χρονος σύμφωνα με πληροφορίες εκινείτο στο ρεύμα εξόδου και συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό, που εκινείτο προς Καλαμάτα, ενώ σημάδια σύγκρουσης έχει και ένα τρίτο όχημα, που φέρεται να εμπλέκεται στο περιστατικό.

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τόσο μεγάλη, που για το απεγκλωβισμό του άτυχου τελικά οδηγού χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής.
Οσον αφορά τους επιβαίνοντες στα υπόλοιπα δύο οχήματα είναι ευτυχώς καλά στην υγεία τους.
  • Click to enlarge image TROXAIO ASPROXOMA 2 copy.jpg
  • Click to enlarge image TROXAIO ASPROXOMA copy.jpg
  • Click to enlarge image TROXAIO1.jpg
  •  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα