Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Η Ραχήλ Μακρή αναστάτωσε το ΜΕGA – Εξαπέλυσε εκ των έσω επίθεση για τα χρέη του καναλιού (Video)

Αναστάτωση προκάλεσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΜΕGA η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή με αφορμή ένα tweet που την…ενόχλησε.
Η Ραχήλ Μακρή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Online με την Όλγα Τρέμη και το Νίκο Ευαγγελάτο, όταν έγινε αναφορά σε tweet που υπενθύμιζε την προεκλογική της δήλωση ότι «μπορούμε να κόψουμε 100 δισεκατομμύρια». Αυτό ήταν αρκετό για να γίνει η… έκρηξη
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναφέρθηκε στα χρήματα που χρωστά το κανάλι στο ελληνικό δημόσιο. «Έχω στείλει δύο φορές το ΜΕGA στον εισαγγελέα γιατί χρωστάει πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ στο ελληνικό δημόσιο, το κανάλι αυτό, στο οποίο βρίσκομαι σήμερα», είπε η βουλευτής προσθέτοντας ότι «έχει πάρει δάνεια 100 εκατομμύρια ευρώ η εταιρεία ενώ είναι υπό επιτήρηση». Συνέχισε την επίθεση της λέγοντας πως «είναι λογικό ένας επιχειρηματίας που χρωστά να έχει προβλήματα που είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ», για να λάβει την απάντηση της Ο. Τρέμη «τώρα πώς όλα αυτά τα συνδέσατε, εγώ σας έχασα».
Ωστόσο, η Ραχήλ Μακρή επέμεινε: «Πρέπει να ξέρει ο κόσμος κάποια πράγματα. Δεν πειράζει που με «χάσατε», ο κόσμος καταλαβαίνει πολύ καλά. Ας πληρώσουν τις οφειλές τους όσοι χρωστούν για τους οποίους τους διέγραψε τα χρέη ο κ. Γεωργιάδης με τροπολογίες» συνέχισε η βουλευτής.
Ο Νίκος Ευαγγελάτος κατάφερε να πει ότι «εμείς δεν είμαστε ιδιοκτήτες του MEGA, δεν έχουμε σχέση με την ιδιοκτησία και δεν προσληφθήκαμε για να απαντάμε εκ μέρους της ιδιοκτησίας».
«Δεν μιλάω για εσάς, στον κόσμο μιλάω» κατέληξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα