Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Οι κάλπες στη Μεσσηνία για τις εκλογές της Κεντροαριστεράς


Κάλπες σε 12 πόλεις και χωριά της Μεσσηνίας θα στηθούν την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, για τις εκλογές ανάδειξης του επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.
Σύμφωνα με την ενημέρωσή μας, οι κάλπες θα στηθούν: Στην Καλαμάτα στο Πνευματικό Κέντρο, στη Μεσσήνη, στην Καρδαμύλη, στον Μελιγαλά, στο Κοπανάκι, στην Κυπαρισσία, τα Φιλιατρά, τους Γαργαλιάνους, το Βλαχόπουλο, την Πύλο, την Κορώνη και την Ανδρούσα, στα Δημαρχεία και τα δημοτικά καταστήματα. Εξετάζεται από τους υπεύθυνους των εκλογών στο νομό η περίπτωση να στηθούν κάλπες στη Χώρα και το Πεταλίδι, ζήτημα που αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα.
Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ. Οσοι ψηφίσουν θα πρέπει να πληρώσουν 3 ευρώ. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εθνικούς εκλογικούς καταλόγους. Οι εκλογείς καλούνται να επιλέξουν αν θα ψηφίσουν μόνο ή αν θα γίνουν και ιδρυτικά μέλη του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. Εγγραφές μελών γίνονται και διαδικτυακά στο dpekloges.gr.  eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα