Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Μετακομίζουν δημόσιες υπηρεσίες για οικονομία

Στο κτήριο του άλλοτε Ινστιτούτου Ελαίας, στην οδό Λακωνικής, το οποίο είναι ιδιοκτησίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, αναμένεται να μετακομίσουν δημόσιες υπηρεσίες που λειτουργούν στην Καλαμάτα.
Πρόκειται για το Δασαρχείο Καλαμάτας και για δύο ακόμα υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, οι οποίες στεγάζονται σε ιδιωτικά κτήρια στην οδό Αθηνών και στην οδό Ύδρας.
Τη σχετική ανακοίνωση έκανε η βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτα Κοζομπόλη, μετά τη συνάντηση που είχε με το συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, Νίκο Παπαθεοδώρου, στην Πάτρα.
«Η μετεγκατάσταση των παραπάνω υπηρεσιών είναι επιβεβλημένη για εξοικονόμηση δαπανών από την αξιοποίηση κτηρίων του Δημοσίου, αλλά και για την καλύτερη διάταξη και λειτουργία των συγκεκριμένων υπηρεσιών, καθότι το συγκεκριμένο κτήριο έχει μεγάλο εμβαδόν» σημειώνει σε σχετική της ανακοίνωση η κα Κοζομπόλη.
Ωστόσο, ερωτήματα προκύπτουν από το γεγονός ότι, ενώ υπάρχουν πολλά άδεια γραφεία στο Διοικητήριο, συμφωνήθηκε να μεταφερθούν υπηρεσίες στο κτήριο του Ινστιτούτου Ελαίας. Πρώτον, είναι απίθανο αν χωράει όλες αυτές τις Υπηρεσίες και, δεύτερον, το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μέχρι τώρα έχει αρνηθεί να διαθέσει χώρους για τη φιλοξενία άλλων υπηρεσιών, υποστηρίζοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να καταργηθούν τα εργαστήριά του! Α.Π. tharrosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα