Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Ανήλικη μαθήτρια διέρρηξε τρία σπίτια στις Σέρρες!



Τα έχασαν οι αστυνομικοί όταν διαπίστωσαν ότι υπεύθυνοι για απανωτές διαρρήξεις ήταν μια 16χρονη μαθήτρια της Α' Λυκείου
Έκπληκτοι έμειναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που πονοκεφάλιαζαν καιρό τώρα για να διαλευκάνουν τις απανωτές διαρρήξεις σε σπίτια των Σερρών, όταν διαπίστωσαν ότι η έρευνα που έκαναν οδηγούσε σε μια 16χρονη μαθήτρια της Α' λυκείου που γινόταν... Αρσέν Λουπέν τις ελεύθερες ώρες της!
Η ανήλικη κοπέλα, που είχε κλέψει συνολικά 2.100 ευρώ και διάφορα άλλα αντικείμενα από δυο σπίτια και αποπειράθηκε να «τρυπώσει» σε ένα ακόμη χωρίς να τα καταφέρει, απέφυγε την σύλληψη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Σε βάρος της, όμως, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, μαζί με άλλη μια σε βάρος του 40χρονου πατέρα της, ο οποίος κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.
*** Δύο 36χρονες αλλοδαπές μπήκαν σε ένα κατάστημα στην πόλη της Καβάλας παριστάνοντας τις πελάτισσες, αλλά όταν προσπάθησαν να φύγουν χωρίς να ψωνίσουν ένας υπάλληλος αντιλήφθηκε ότι φορούσαν διάφορα είδη κάτω από τα δικά τους ρούχα! Αμέσως ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι ακινητοποίησαν τις δυο γυναίκες, βρήκαν τα κλεμμένα εμπορεύματα που αποδόθηκαν στο κατάστημα και τις οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενες για απόπειρα κλοπής.
Μάνος Τσαγκαράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα