Όλοι θέλουμε πού και πού να ενδώσουμε σε κάτι λιπαρό…Είτε αυτό λέγεται σουβλάκι, είτε λουκουμάδες, όλοι έχουμε τα ευαίσθητα σημεία μας. Είμαστε σίγουροι πως γνωρίζεις πόσο ανθυγιεινά είναι τα λιπαρά γεύματα αλλά επειδή ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να τα “κόψεις μαχαίρι”, ποια είναι άραγε η κατάλληλη στιγμή της ημέρας για να τα απολαύσεις, προκειμένου να προκαλέσουν όσο το δυνατόν λιγότερο κακό στη γραμμή σου;
Σύμφωνα με μελέτες, η κατανάλωσή τους αρκετά νωρίς μέσα στην ημέρα, δηλαδή πριν το μεσημέρι, εξασφαλίζει χαμηλότερα επίπεδα φλεγμονής στα κύτταρα, ενώ η κατανάλωσή τους το απόγευμα ή το βράδυ, σοκάρει τον οργανισμό,
με αποτέλεσμα να απορρυθμίζεται το βιολογικό του ρολόι αλλά και η ορμονική λειτουργία. Οπότε ό, τι λιπαρό λιγουρεύεσαι, απόλαυσέ το νωρίς νωρίς! Αν είναι να “αμαρτήσεις”, να ξέρεις και πότε να το κάνεις! olivemagazine
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα