Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Μεσσηνία: Ένας στους πέντε οδηγούς που ελέγχθηκαν ήταν υπό τη επήρεια αλκοόλ

Ένας στους περίπου πέντε οδηγούς που ελέγχθηκαν στη Μεσσηνία την προηγούμενη εβδομάδα από την Τροχαία, διαπιστώθηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ.
Αυτό έδειξαν οι στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων.
Για μέθη
Ειδικότερα, την εβδομάδα 11 - 17 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν πανελλαδικά έλεγχοι από κλιμάκια αστυνομικών των υπηρεσιών Τροχαίας, ενημέρωσαν τους οδηγούς και

πραγματοποίησαν ελέγχους για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος.
Στο πλαίσιο αυτό, από 719 συνεργεία Τροχαίας που συγκροτήθηκαν σ’ όλη τη χώρα, ελέγχθηκαν συνολικά 15.885 οχήματα και βεβαιώθηκαν 936 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος.
Οι περισσότερες παραβάσεις σημειώθηκαν, στο οδικό δίκτυο της Αττικής 245, της Θεσσαλονίκης 61, του Ηρακλείου 38, των Χανίων 36, των Σερρών 30 και της Πιερίας 30.
Μεσσηνία: Ένας στους πέντε
Και μπορεί η Μεσσηνία να μην ήταν στις πρώτες θέσεις, όμως τα αποτελέσματα των ελέγχων, δεν μπορούν να χαρακτηρισθούν θετικά για τους οδηγούς, καθώς ένας στους πέντε οδηγούς ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.
Συγκεκριμένα, στη Μεσσηνία, συγκροτήθηκαν 6 συνεργεία ελέγχων. Ελέγχθηκαν 105 οχήματα και βεβαιώθηκαν 19 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος.
Οι έλεγχοι θα συνεχισθούν με αμείωτη ένταση και την επόμενη εβδομάδα με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας. Της Βίκυς Βετουλάκη tharrosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα