Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

«Φουντώνουν» σενάρια και ονοματολογία για τις εκλογές στο Δήμο Τριφυλίας

Εννέα μήνες μας χωρίζουν από τις δημοτικές εκλογές του 2019 και στο δήμο Τριφυλίας, στην κορύφωση του καλοκαιριού, «φουντώνουν» σενάρια και ονοματολογία για (εν δυνάμει) υποψηφίους δημάρχους.
Το βέβαιον είναι ότι οι εκλογές στις 26 Μαΐου 2019, με το Πρόγραμμα “ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι” και το σύστημα της απλής αναλογικής, σε τίποτα απολύτως δε θα σχετίζονται με τις εκλογές του 2014 με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει και ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την ίδια τη δημοτική παράταξη του κ. Κατσίβελα και το δήμο Τριφυλίας, όπως έχουμε τονίσει στο «Θ» και αυτό καθημερινά επιβεβαιώνεται από όσα λένε σε συζητήσεις τους αυτοδιοικητικά στελέχη του δήμου Τριφυλίας αλλά κυρίως απλοί, μα σκεπτόμενοι και ενεργοί, πολίτες.
Θυμίζουμε ότι, από τα προηγούμενα χρόνια επισημάναμε στο «Θ» την αλήθεια της πραγματικής κατάστασης στο δήμο Τριφυλίας και μάλιστα πέρυσι το καλοκαίρι, περί τα τέλη Ιουνίου, πολύ έγκαιρα παρουσιάσαμε την κατάσταση, ως είχε τότε διαμορφωθεί, με σχετικό ρεπορτάζ υπό τον τίτλο «“Νωρίς” ξεκίνησαν οι συζητήσεις για… την επόμενη μέρα

στο Δήμο Τριφυλίας”».
Στο ρεπορτάζ αναφέραμε, μεταξύ άλλων: «Ο Δήμος Τριφυλίας ίσως αποτελεί το μοναδικό “παράδειγμα” σε ολόκληρη τη χώρα, όπου οι συζητήσεις και οι διεργασίες για τις δημοτικές εκλογές του 2019 έχουν ήδη ξεκινήσει και, μάλιστα, εντείνονται. Κάτι οι αλλαγές στον “Καλλικράτη”, κάτι το ευρύτερο πολιτικό σκηνικό, κάτι τα… ανήσυχα πνεύματα της Τριφυλίας, κάτι οι κοινές παραδοχές αυτοδιοικητικών και πολιτών για την πορεία του ως σήμερα, εκτιμάται πως είναι σοβαροί λόγοι και οι επαφές μεταξύ αυτοδιοικητικών, νυν και πρώην, θεσμικών συλλογικών φορέων και πολιτών που αισθάνονται να ασφυκτιούν από την κατάσταση, τη χαοτική κατ’ αυτούς, που έχει διαμορφωθεί στο δήμο και “φουντώνει” το σκηνικό διανύοντας το θέρος. Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι αυτές οι συζητήσεις κι επαφές, όπως πληροφορούμαστε, δεν έχουν αφετηρία κάποια πρωτοβουλία αυτοδιοικητικών ή και πολιτικών στελεχών, αλλά προκαλούνται από απλούς πολίτες, που γεννήθηκαν, ζουν και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην Τριφυλία. Από την ίδια την κοινωνία η οποία φέρεται να δείχνει από απογοητευμένη έως και σφόδρα δυσαρεστημένη από τις μέχρι σήμερα επιδόσεις της Δημοτικής Αρχής Τριφυλίας.
Η πολιτική ηγεσία, το σχήμα διοίκησης και ο τρόπος διοίκησης του Δήμου Τριφυλίας, όπως έχουμε επισημάνει, δεν έχουν αποδώσει τα επιθυμητά κι αναμενόμενα αποτελέσματα, αλλά, αντιθέτως, προκαλούν σωρεία προβλημάτων στην καθημερινή λειτουργία του και οι συνέπειες αυτών έχουν σοβαρό αντίκτυπο στην καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής. Κάτι που συμβαίνει παντού και σε όλες τις κοινωνίες, σε τέτοιες περιπτώσεις. Στο Δήμο Τριφυλίας, είναι γνωστό πως, τόσο στη Δ.Ε. Κυπαρισσίας όσο και στη Δ.Ε. Φιλιατρών, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, Εκπρόσωποι Τοπικών Κοινοτήτων, τοπικοί φορείς και κάτοικοι, είναι σφόδρα δυσαρεστημένοι με επιλογές του δημάρχου, Παναγιώτη Κατσίβελα και της Δημοτικής Αρχής και το ίδιο συμβαίνει και στις άλλες Δημοτικές Ενότητες, ακόμα και στην πόλη των Γαργαλιάνων και τις Τοπικές Κοινότητες της Δ.Ε. Γαργαλιάνων. Παράπονα, διαμαρτυρίες, αντιδράσεις, αρνητικό κλίμα υπάρχει παντού και διάχυτη είναι στην Τριφυλία η “απαρέσκεια” δημοτών, αλλά και αυτοδιοικητικών προς τη δημοτική Αρχή η οποία και εκφράζεται δημόσια. Ιδίως, δε, στα Φιλιατρά και την Κυπαρισσία το κλίμα είναι πολύ “βαρύ” με τους πολίτες να εξαπολύουν μύδρους σε βάρος της Δημοτικής Αρχής, ενώ και στους κόλπους της δημοτικής παράταξης του κ. Κατσίβελα δεν υπάρχει ουσιαστική “συνοχή” όπως στο ξεκίνημα αυτής της δημοτικής περιόδου…». Στο ίδιο ρεπορτάζ είχαμε αναφέρει και ότι, «Από την άλλη, αρρυθμίες παρουσιάζονται και στις δημοτικές παρατάξεις της Αντιπολίτευσης, από την οποία ο κόσμος ανέμενε και αναμένει πολύ περισσότερα και, κυρίως, μαχητικότητα και παρεμβάσεις ουσιαστικές σε κάθε πτυχή της λειτουργίας του δήμου και ανάδειξη θεμάτων και προβλημάτων τα οποία να τίθενται όχι μόνο σε συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, χωρίς την παρουσία σχεδόν κανενός απλού πολίτη, αλλά στην ίδια την κοινωνία.
Με το σκηνικό στο Δήμο Τριφυλίας να παρουσιάζεται σήμερα, όπως περιγράφεται πιο πάνω, οι συζητήσεις και διαβουλεύσεις σε επίπεδο κοινωνίας και όχι σε κλειστά πολιτικά ή κομματικά γραφεία, συζητήσεις απλών πολιτών, σκεπτόμενων και ενεργών πολιτών και όχι «παραγόντων» ή λεγόμενων «κομματαρχών», αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον και διευρύνεται ο αριθμός των συμμετεχόντων σε αυτές. Συζητήσεις ουσίας και όχι επικοινωνίας με ειλικρινή διάθεση θετικής συμβολής στην Τριφυλία.
Συζητήσεις με περιεχόμενο. Με καταγραφή και ανάλυση της σημερινής κατάστασης και, κυρίως, με σκέψεις, προβληματισμούς, ανταλλαγή ιδεών και προτάσεων, όχι θεωρητικού επιπέδου αλλά ζώσας πραγματικότητας, για το Δήμο». Μετά την πάροδο ενός χρόνου και δύο μηνών, οι εξελίξεις κάλλιστα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και ως ραγδαίες τόσο ευρύτερα στο σκηνικό που διαμορφώνεται όσο και σε σχέση με τη σημερινή και, πλέον, απερχόμενη δημοτική Αρχή και το, επίσης, απερχόμενο δημοτικό συμβούλιο στο σύνολό του!
Για την απερχόμενη δημοτική παράταξη της Συμπολίτευσης, κομβικό σημείο και ορόσημο των εξελίξεων αποτελούν οι προσωπικές επιλογές και αποφάσεις του κ. Κατσίβελα τόσο για τις «καρατομήσεις» των διοικήσεων του Ν.Π.Δ.Δ με την επωνυμία «Φορέας Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης – Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας» και της «Κοινωφελούς Επιχείρησης Παιδείας, Πολιτισμού, Αλληλεγγύης, Περιβάλλοντος Δήμου Τριφυλίας - Κ.Ε.Π.Π.Α.ΠΕ.ΔΗ.Τ., τον Οκτώβριο του 2016, όσο και για τον ορισμό αντιδημάρχων στα μέσα Μαρτίου του 2017. Ωστόσο, οι… διαθέσεις δημοτικών συμβούλων της Συμπολίτευσης είχαν γίνει ήδη γνωστές από πολύ νωρίτερα. Ηχηρές διαφοροποιήσεις σε προτάσεις – εισηγήσεις του κ. Κατσίβελα, δημόσιες καταγγελίες στα ΜΜΕ, σφοδρές αντιδράσεις έχουν σημειωθεί όλο το προηγούμενο διάστημα από τους περισσότερους εκ των δημοτικών συμβούλων της Συμπολίτευσης.
Οι, δε, εξελίξεις που «πυροδοτήθηκαν» στη δημοτική Αρχή Τριφυλίας και τη δημοτική παράταξη Κατσίβελα μετά την υποβολή παραίτησης του Αναστάσιου Πούλου από το αξίωμα του αντιδημάρχου Δημοτικής Ενότητας Φιλιατρών είναι καταιγιστικές. Δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης του κ. Κατσίβελα, που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχουν ήδη εκδηλώσει δημόσια διαφωνίες και διαφοροποιήσεις ακόμα και σε συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και πολύ περισσότερο σε συζητήσεις τους με δημότες και κατοίκους της περιοχής, φέρονται να προβληματίζονται έντονα για την πολιτική στάση που θα τηρήσουν στο εξής.
Δεν αποκλείεται το αμέσως προσεχές διάστημα να εκδηλωθούν και με «επίσημο» τρόπο οι όποιες επιλογές και αποφάσεις τους, με όλα τα ενδεχόμενα να αφήνονται - από τους ίδιους - ανοιχτά. Και στην Αντιπολίτευση και κυρίως στους συνδυασμούς της μείζονος μειοψηφίας και της πρώτης ελάσσονος μειοψηφίας του Δ.Σ. Τριφυλίας, ωστόσο, δε φαίνεται να υπάρχει η ενότητα και συνοχή που υπήρχε στο ξεκίνημα αυτής της δημοτικής περιόδου. Σημειώνεται ότι, δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ή προβλέπουν ότι, τελικά, στις εκλογές του 2019 δε θα είναι υποψήφιος δήμαρχος κανένας από αυτούς που ήταν υποψήφιοι δήμαρχοι το 2014, όσο «ακραίο» αυτό κι αν φαντάζει.
Με την υφιστάμενη κατάσταση και τις συνθήκες που επικρατούν σήμερα όντας πραγματικά γεγονότα και με δεδομένο ότι οι δημοτικές εκλογές πρόκειται να διεξαχθούν στις 26 Μαΐου 2019, ημερομηνία από την οποία μας χωρίζουν μόλις εννέα μήνες, ήδη σε συζητήσεις στην Τριφυλία «παρελαύνουν» μια σειρά από ονόματα για (εν δυνάμει) υποψηφίους δημάρχους.

Οι…υποψήφιοι
Παναγιώτης Κατσίβελας: Ο σημερινός και απερχόμενος, πλέον, δήμαρχος Τριφυλίας, προφανέστατα και επιθυμεί την επανεκλογή του. Ωστόσο, είναι άγνωστο εάν και ποιοι από τους υποψηφίους του συνδυασμού του το 2014 θα είναι ξανά μαζί του και εάν και ποιοι από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του είναι διατεθειμένοι να τον ακολουθήσουν και το 2019. Ο ίδιος έχει έναν «πυρήνα» συνεργατών που αποτελείται από αποτυχόντες να εκλεγούν υποψηφίους το 2014 και κάνει επαφές και για νέα πρόσωπα.

Στάθης Ανδρινόπουλος: Ο σημερινός και απερχόμενος, πλέον, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, προφανέστατα και θα επιθυμεί να είναι υποψήφιος δήμαρχος και το 2019, μετά και τα όσα διαδραματίζονται στη Συμπολίτευση και ευρύτερα το δήμο. Ωστόσο, είναι άγνωστο εάν και ποιοι από τους υποψηφίους του το 2014 θα είναι ξανά μαζί του και εάν και ποιοι από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του είναι διατεθειμένοι να τον ακολουθήσουν και το 2019. Ο ίδιος έχει έναν «πυρήνα» συνεργατών και κάνει επαφές και για νέα πρόσωπα.

Ιωάννα Μαραβελή: Η σημερινή και απερχόμενη, πλέον, επικεφαλής της πρώτης ελάσσονος μειοψηφίας είναι άγνωστο, για την ώρα, εάν θα τεθεί επικεφαλής, ως υποψήφια δήμαρχος του συνδυασμού της Ρ.Α.ΚΙ. καθώς η απόφαση για την ανασυγκρότηση του συνδυασμού θα είναι συλλογική και, επίσης, συλλογική θα είναι και η απόφαση για την επιλογή της ή του επικεφαλής του συνδυασμού.

Σαράντος Κουκούμης: Ο σημερινός και απερχόμενος, πλέον, επικεφαλής της δεύτερης ελάσσονος μειοψηφίας θεωρείται ότι θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος της Λαϊκής Συσπείρωσης, εκτός κι αν η ΛΑ.ΣΥ. επιλέξει να προχωρήσει σε αλλαγή.

Κώστας Κόλλιας: Ο πρώην δήμαρχος Τριφυλίας τυγχάνει ευρύτερης αποδοχής, την οποία κατέκτησε κυρίως αφότου αποχώρησε από τη δημαρχοντία καθώς και μετά τη δημόσια αντιπαράθεση, δια του Τύπου, με τον κ. Κατσίβελα, για τα πεπραγμένα και την κατάσταση του δήμου την παρελθούσα δημοτική περίοδο και τη σημερινή. Πολλοί συνεργάτες του και φίλοι από όλους τους ιδεολογικοπολιτικούς χώρους, τον στηρίζουν προκειμένου να ηγηθεί συνδυασμού στις εκλογές του 2019 και ο ίδιος πυκνώνει τις επαφές του, με την όποια επιλογή και απόφασή του να γίνει γνωστή στον καιρό το δέοντα.

Γιώργος Λεβεντάκης: Ο Φιλιατρινός εφοπλιστής σήμερα ανακοινώνει επίσημα στα ΜΜΕ την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Τριφυλίας

Σωτήρης Σαρδέλης: Ο γνωστός παιδίατρος, συνταξιούχος διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του νοσοκομείου Κυπαρισσίας, μετά από συζητήσεις με κατοίκους της περιοχής, έχει αποφασίσει να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας και μάλιστα, όπως ο ίδιος τονίζει, με το συνδυασμό «Άνω – Κάτω», για να φέρει τα πάνω – κάτω στο δήμο, αλλάζοντας τη σημερινή κατάσταση και ήδη, από πέρυσι, κινείται για τη συγκρότηση συνδυασμού όντας σχεδόν έτοιμος.

Παναγιώτης Τσίγγανος: Ο σημερινός και απερχόμενος, πλέον, αντιδήμαρχος, με σημαντική αυτοδιοικητική παρουσία ήδη από το 1998 ως νομαρχιακός σύμβουλος και από το 2006 ως δημοτικός σύμβουλος, πρώτος σε ψήφους σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, που το 2010 είχε ανακοινώσει υποψηφιότητα για το δήμο Τριφυλίας αλλά στη συνέχεια συνεργάστηκε με τον κ. Κόλλια για την ενότητα της ΝΔ, φέρεται ότι δέχεται παροτρύνσεις από αυτοδιοικητικά και πολιτικά στελέχη για να ηγηθεί συνδυασμού, με ενότητα και διεύρυνση δυνάμεων σε όλους τους χώρους, και να διαθέτει εκλογικό μηχανισμό και «πυρήνα» στελεχών.

Γιάννης Αδρακτάς: Ο πρώην αντιδήμαρχος και απερχόμενος, πλέον, δημοτικός σύμβουλος, με έντονη αυτοδιοικητική παρουσία στον τέως δήμο Γαργαλιάνων και ακολούθως το δήμο Τριφυλίας, εκλέγεται πρώτος σε ψήφους από τη Δ.Ε. Γαργαλιάνων και ακούγεται ότι παροτρύνεται να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος.

Γιάννης Μερκούρης: Ο σημερινός και απερχόμενος, πλέον, αντιδήμαρχος, για πολλούς αποτελεί το alter ego του κ. Κατσίβελα και με δεδομένο ότι έχει διαρραγεί η συνοχή της Συμπολίτευσης από κάποιους θεωρείται ότι μπορεί να διαδραματίσει ενωτικό ρόλο σε ενδεχόμενο απόσυρσης του κ. Κατσίβελα από το δήμο.

Μαρία Πανουσιοπούλου: Η πρώην αντιδήμαρχος και απερχόμενη, πλέον, δημοτική σύμβουλος, με αυτοδιοικητική παρουσία στον “Καλλικράτειο” δήμο και προσφορά στο συμμάζεμα των οικονομικών του, δέχεται παροτρύνσεις ώστε να αποφασίσει να τεθεί επικεφαλής συνδυασμού.

Ζαχαρίας Κανελλόπουλος: Ο πρώην πρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και απερχόμενος, πλέον, δημοτικός σύμβουλος, με αυτοδιοικητική παρουσία από τον τέως δήμο Κυπαρισσίας και το δήμο Τριφυλίας, είναι ο πρώτος που «τα έσπασε» με τον κ. Κατσίβελα και δημόσια τοποθετήθηκε για τη στρεβλή λειτουργία του δήμου και τη «διάλυση» της δημοτικής παράταξης της Συμπολίτευσης και δέχεται παροτρύνσεις να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος.

Περικλής Μαντάς: Ο Τριφύλιος πρώην Αντιπεριφερειάρχης και απερχόμενος, πλέον, ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος, επιθυμεί - όπως ο ίδιος τονίζει - τη συμμετοχή του στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Δε θα έλεγε όχι σε υποψηφιότητα δημάρχου στο δήμο Τριφυλίας σε ενδεχόμενο απόσυρσης του κ. Κατσίβελα αλλά όχι και σε διαφορετική περίπτωση καθώς φέρεται να μην προτίθεται, για την ώρα τουλάχιστον, έρθει σε «ρήξη» με το δήμαρχο Τριφυλίας.

Σωτήρης Μπακούρος: Ο απερχόμενος, πλέον, δημοτικός σύμβουλος με τη μείζονα μειοψηφία, το 2014 είχε συγκροτήσει συνδυασμό ωστόσο επέλεξε τη συμπόρευση με τον κ. Ανδρινόπουλο. Με μακρά αυτοδιοικητική παρουσία, φέρεται προβληματισμένος ενόψει εκλογών του 2019 και δεν αποκλείεται να τεθεί επικεφαλής συνδυασμού.

Δημήτρης Κουτσούλης: Ο απερχόμενος, πλέον, δημοτικός σύμβουλος με τη μείζονα μειοψηφία, έθεσε υποψηφιότητα πρώτη φορά το 2014 και, παρά τον σύντομο διαθέσιμο χρόνο της προεκλογικής περιόδου, εξελέγη και μάλιστα δεύτερος σε ψήφους από τη μείζονα μειοψηφία και πρώτος στη Δ.Ε. Κυπαρισσίας. Πολλοί τον παροτρύνουν να ηγηθεί συνδυασμού για την αλλαγή στο δήμο.

Παναγιώτης Καλκαβούρας: Ο νεαρός δικηγόρος από τους Γαργαλιάνους με έντονη δραστηριοποίηση στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής και κυρίως με τον Τέλλο Άγρα, ταμίας στο Δ.Σ. της ΕΠΣ Μεσσηνίας και παρουσία στην περιοχή, από πολλούς θεωρείται ότι αποτελεί επιλογή ανανέωσης και προοπτικής για το δήμο.

Αντώνης Παρασκευόπουλος: Πολλοί θα επιθυμούσαν υποψηφιότητα του διευθυντή της ΔΑΟΚ Τριφυλίας, αλλά ο ίδιος φέρεται να το αποκλείει έχοντας ακόμα να προσφέρει στην υπηρεσία του και την περιοχή από το μετερίζι της ΔΑΟΚ.

Θανάσης Αντωνόπουλος: Ο Κυπαρίσσιος συντονιστής διευθυντής Γ’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΚΑΤ, υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ το 2004 και το 2007, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής το 2014 με το συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού και δημοτικός σύμβουλος Κυπαρισσίας τη δεκαετία του 1980, φέρεται ότι δέχεται παροτρύνσεις να ηγηθεί συνδυασμού ως υποψήφιος δήμαρχος.

Δημήτρης Δριμής: Ο τέως δήμαρχος Αετού και πρώην αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός, με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και τη διοίκηση, φέρεται ότι δέχεται παροτρύνσεις να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος.

Θανάσης Πετρόπουλος: Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, του πρώτου επιστημονικού συλλόγου της Τριφυλίας, χαίρει της αναγνώρισης, της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης πολιτών από όλο το πολιτικό και κομματικό φάσμα. Με αυτοδιοικητική εμπειρία και ικανότητες, έχοντας διατελέσει νομαρχιακός σύμβουλος, επικεφαλής της Αντιπολίτευσης στο δήμο Κυπαρισσίας και δημοτικός σύμβουλος Τριφυλίας, συσπειρώνει ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις και πολλοί εκτιμούν ότι το 2019 θα πρέπει να είναι υποψήφιος δήμαρχος με αδέσμευτο και ακηδεμόνευτο συνδυασμό!

Εκτός από τους προαναφερθέντες, τα ονόματα των οποίων ακούγονται, συζητούνται και «παίζουν» ως σοβαρά ενδεχόμενα υποψηφιοτήτων, αλλά δεν πρόκειται να είναι όλοι τους υποψήφιοι δήμαρχοι, δε θα πρέπει να αποκλείονται και υποψηφιότητες πέραν αυτών. Πάντα υπάρχει και το ενδεχόμενο της έκπληξης διατηρώντας τυχόν ενδιαφερόμενοι το στοιχείο του «αιφνιδιασμού». Και οι εννέα μήνες μπορεί να μοιάζουν μικρό χρονικό διάστημα, αλλά επειδή, στο δήμο Τριφυλίας στις εκλογές του 2019 μπορεί με ακρίβεια να επιβεβαιωθεί η ρήση του μακαρίτη Χαρίλαου Φλωράκη ότι «η κάλπη είναι σαν τη γκαστρωμένη γυναίκα: Δεν ξέρει κανείς τι θα βγάλει», κανείς δεν ξέρει από τώρα πόσα και ποια εκλογικά σχήματα και με ποιους επικεφαλής-υποψηφίους δημάρχους, τελικά, θα διεκδικήσουν την ψήφο των δημοτών της Τριφυλίας!
Κλείνοντας, το σίγουρο είναι ότι ο υποψήφιος δήμαρχος που θα καταφέρει να καταρτίσει συνδυασμό που να απευθύνεται με τους υποψηφίους του και τις θέσεις του σε ολόκληρη την κοινωνία, αυτός έχει και τις περισσότερες πιθανότητες να εκλεγεί! Και μέχρι να πλησιάσει η ώρα των εκλογών, στην Τριφυλία έχουμε να ακούσουμε και να δούμε πολλά…  Του Ηλία Γιαννόπουλου   tharrosnews   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα