Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Μουσική βραδιά για την ενίσχυση του νοσοκομείου Κυπαρισσίας

Σπουδαία πρωτοβουλία ανέλαβαν οι Σύλλογοι της Κυπαρισσίας με τη διοργάνωση μουσικής βραδιάς στο “Τρενοτεχνείον”, τη Δευτέρα 20 Αυγούστου στις 9.30μμ, για την ενίσχυση του νοσοκομείου αφού η κυβέρνηση, η 6η ΥΠΕ και η διοίκηση του νοσοκομείου δεν πράττουν τα αυτονόητα που οφείλουν για την εύρυθμη λειτουργία του!
Και μπορεί να είναι πάμπολλες οι δηλώσεις, ανακοινώσεις και εξαγγελίες για εκσυγχρονισμό, αναβάθμιση, ανάπτυξη κ.ο.κ., ωστόσο το νοσοκομείο έχει προβλήματα και έχει ελλείψεις σε εξοπλισμό, που οι Σύλλογοι με τη συνδρομή ιδιωτών προσπαθούν να καλύψουν! 
Πρόκειται για μια ευγενική χειρονομία με ιερό σκοπό στην οποία καλούνται όλοι να συνεισφέρουν με τη συμμετοχή τους στη μουσική βραδιά για τη διεξαγωγή της οποίας χθες στο γραφείο του αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου Κυπαρισσίας, παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου η πρόεδρος του Μ.Ε.Σ.Κ., Σόνια Τουρκολιά, εκ μέρους
όλων των Συλλόγων, ο Τριφύλιος ηθοποιός, τραγουδοποιός και δημιουργός του πολιτιστικού πολυχώρου “Τρενοτεχνείον”, Νίκος Καλογερόπουλος, και ο αν. διοικητής του νοσοκομείου, Παναγιώτης Μπασάκος, ενώ παρόντες ήταν εκπρόσωποι όλων των Συλλόγων. Ο κ. Μπασάκος επεσήμανε ότι, «ο στόχος είναι να αξιοποιήσουμε μία ευγενική προσφορά που ήρθε στη διοίκηση από τους Συλλόγους για μια εκδήλωση πολιτιστική τη Δευτέρα στις 20 του μήνα Αυγούστου, στο “Τρενοτεχνείον” και τα έσοδα αυτά να διατεθούν προς ενίσχυση του νοσοκομείου Κυπαρισσίας.
Οφείλω σα διοικητής να πω ότι, με βρίσκει σύμφωνο η πρόταση, είναι καλοδεχούμενη και τη στηρίζουμε με όλα μας τα μέσα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους φορείς που συμμετέχουν, είμαστε δίπλα τους, θα είμαστε εκεί και πιστεύω ότι τέτοιες δραστηριότητες αναδεικνύουν την εθελοντική προσφορά που είναι αναγκαία στην εποχή την οποία ζούμε. Πάλι αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω όλους τους φορείς και εύχομαι ο κόσμος της Κυπαρισσίας ν’ αγκαλιάσει αυτή την πρωτοβουλία γιατι όντως αξίζει. Αξίζει η προσπάθεια να βοηθηθεί και το νοσοκομείο για καλύτερη παροχή υπηρεσιών στον ίδιο το λαό της Τριφυλίας κι όχι μόνο». Από την πλευρά της, η πρόεδρος του Μ.Ε.Σ.Κ., Σόνια Τουρκολιά, σημείωσε ότι, «Όλοι μαζί οι Σύλλογοι δίνουμε ένα δυναμικών παρών σε ένδειξη αλληλεγγύης στις ανάγκες του νοσοκομείου. Εμπλεκόμαστε όλοι μέσα στο νοσοκομείο, όλοι το έχουμε ανάγκη, καλύπτει μια μεγάλη ακτίνα κι αποφασίσαμε όλοι οι Σύλλογοι, ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας, ο Μ.Ε.Σ.Κ., ο Σύλλογος Γυναικών “ΓΑΙ”, οι Εργαζόμενοι του νοσοκομείου, ο Σύλλογος “ΕΡΜΗΣ” Σπηλιάς, ο Σύλλογος Γιαννίτσαινας, ο Σύλλογος Κυπαρισσίων “Αρκαδιά” κι ο Σύλλογος ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, να κάνουμε αυτή την εκδήλωση με πρωτεργάτη και πρωτομάστορα το Νίκο τον Καλογερόπουλο ο οποίος προσφέρθηκε αφιλοκερδώς, με την ορχήστρα του, και τη διάθεση του χώρου του “Τρενοτεχνείου” να κάνουμε μία μουσική εκδήλωση τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τις ανάγκες του νοσοκομείου. Καλούμε όλο τον κόσμο και τους συμπολίτες μας να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια γιατι, πραγματικά, το νοσοκομείο το έχουμε όλοι ανάγκη, απ’ το μικρότερο μέχρι το μεγαλύτερο. Θα θέλαμε λοιπόν να είστε όλοι εκεί».
Με τη σειρά του, ο Νίκος Καλογερόπουλος τόνισε ότι, «εγώ θέλω να πω ένα μεγάλο μεγάλο εύγε στους Συλλόγου και εύχομαι αυτή η ιδέα να ευδοκιμήσει κι εδώ και να είναι παράδειγμα προς μίμηση. Σας περιμένουμε στις 20, τη Δευτέρα, ώρα 9.30μμ, στη συναυλία στο “Τρενοτεχνείον”. Αυτός ο σκοπός είναι πολύ υψηλός».
 Του Ηλία Γιαννόπουλου   tharrosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα