Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Ο Σαμαράς και οι υπασπιστές του προκαλούν νευρική κρίση στη ΝΔ

Έκρηξη οργής στα στελέχη της Νέα Δημοκρατίας προκαλεί το απροκάλυπτο μαγείρεμα βουλευτικών και αυτοδιοικητικών υποψηφιοτήτων στη Μεσσηνία. Σφοδρές αντιδράσεις με αποδέκτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Την αντίδραση πολλών τοπικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η απροκάλυπτη παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού στις εσωκομματικές διαδικασίες που σχετίζονται με βουλευτικές και αυτοδιοικητικές υποψηφιότητες στο Νομό.
Όλα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση του δημάρχου Πύλου – Νέστορος, Δημήτρη Καφαντάρη, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook την Κυριακή το βράδυ. Ο κ. Καφαντάρης, ο οποίος είναι υπασπιστής του Σαμαρά στη Μεσσηνία, συνέφαγε στη

Μεθώνη με τον πρώην πρωθυπουργό και έκρινε σκόπιμο, προφανώς σε συνεννόηση με τον πρώην πρωθυπουργό, να δώσει πολιτικό περιεχόμενο στη συγκεκριμένη συνάντηση.
Οι αντιδράσεις
Η ανάρτηση του κ. Καφαντάρη προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις, καθώς επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα και έλεγαν ότι η κάθοδος του Αντώνη Σαμαρά στη Μεσσηνία, για τις θερινές του διακοπές, θα …κρίνει βουλευτικές και αυτοδιοικητικές υποψηφιότητες.
Στελέχη της ΝΔ από τη Μεσσηνία, πλέον, πνέουν τα μένεα και εναντίον του κ. Σαμαρά, αλλά και εναντίον του κ. Καφαντάρη, καθώς θεωρούν ότι οι μεθοδεύσεις τους αποτελούν ωμή παρέμβαση στις κομματικές διαδικασίες της ΝΔ και έχουν στόχο να διασφαλίσουν το αύριο των «τέκνων» του πρώην πρωθυπουργού.
Αποδέκτης ο Κ. Μητσοτάκης
Η εσωστρέφεια που προκαλεί, για μια ακόμα φορά, στη ΝΔ η τακτική του Αντώνη Σαμαρά και των υπασπιστών του στη Μεσσηνία δεν προκάλεσε μόνο συζητήσεις στα «γαλάζια» πολιτικά γραφεία του Νομού, καθώς πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ήδη, έχουν μεταφέρει τη δυσαρέσκειά τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του messiniapress, στενοί συνεργάτες του αρχηγού της ΝΔ έγιναν αποδέκτες πολλών παραπόνων από έμπειρα στελέχη της ΝΔ, τα οποία ζήτησαν από τον πρόεδρο του κόμματος να λάβει μέτρα, προκειμένου να αποφευχθεί ο εσωκομματικός πόλεμος στη Μεσσηνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα