Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Έκτακτο δελτίο καιρού: Δεκαπενταύγουστος με βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

photo: αρχείο
 Dikaiologitika News
Έκτακτο δελτίο καιρού εξέδωσε πριν από λίγο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ενημερώνοντας ότι θα υπάρξει από αύριο, ανήμερα Δεκαπενταύγουστου, ραγδαία μεταβολή του καιρού με βροχές, καταιγίδες και σε ορισμένες περιοχές χαλαζοπτώσεις.
Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού από αύριο Τετάρτη (15-08-18) κυρίως στις βορειοδυτικές περιοχές της χώρας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους ισχυρές που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:1. Αύριο Τετάρτη (15-08-18)
Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν η Ήπειρος, η δυτική Μακεδονία, η κεντρική Μακεδονία (κυρίως Πέλλα, Ημαθία, Πιερία), η Θεσσαλία (δυτική και βόρεια) και η ορεινές-ημιορεινές περιοχές της δυτικής Στερεάς.

2. Την Πέμπτη (16-08-18) Κατά διαστήματα μέχρι το βράδυ και κυρίως το μεσημέρι - απόγευμα η Ήπειρος, η δυτική Μακεδονία και η κεντρική Μακεδονία (κυρίως Πέλλα, Ημαθία, Πιερία). Μέχρι το απόγευμα πιθανόν και το βόρειο Ιόνιο. Το μεσημέρι - απόγευμα πιθανόν η δυτική Στερεά, η κεντρική Στερεά, η Θεσσαλία, η δυτική και βόρεια Πελοπόννησος. 
Πηγή:dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα