Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνιστή τον Γ. Μπέζο θα γυριστεί σε χωριό της Μεσσηνίας

Μετά την «Κλινική Περίπτωση» του Mega με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο, τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιήθηκαν στην πανέμορφη Καρδαμύλη, ο ηθοποιός ετοιμάζει για ακόμη μια φορά βαλίτσες για Μεσσηνία.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Real», τα γυρίσματα της πολυαναναμενόμενης σειράς του ΑΝΤ1 «Πέτα τη Φριτέζα» θα πραγματοποιηθούν σε ειδυλλιακή τοποθεσία της Μεσσηνίας, σε παραθαλάσσιο χωριό.
Ωστόσο λόγο της τουριστικής περιόδου και του γεγονότος πως τα μεσσηνιακά χωριά «βουλιάζουν» από κόσμο κάθε καλοκαίρι, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο. Φαίνεται μάλιστα πως η παραγωγή έχει εξασφαλίσει την παραχώρηση κάποιου από τα γραφικά ταβερνάκια που πρωτοστατούν εκεί. Το όνομα του τηλεοπτικού χωριού θα

ονομάζεται «Φτασμένο».
Βάσει σεναρίου, ο Γιάννης Μπέζος θα μας χαρίσει στιγμές γέλιου στον ρόλο του ταβερνιάρη Ανδρέα Μπασκιά.
Πρόκειται για έναν ξεροκέφαλο αλλά καλόψυχο επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Λαγουδέρα», ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και το μαγαζί του κινδυνεύει να κλείσει.
Τότε, εμφανίζεται ο γιος του -διεθνούς φήμες δύστροπος σεφ- ο οποίος μόλις έχει μάθει ότι ο άνδρας που τον μεγάλωσε δεν ήταν ο πραγματικός του πατέρας, δεν του αποκαλύπτει, όμως, την αλήθεια. Και το όνομα αυτού, Κίμωνας Ορλώφ. Τον ρόλο του αναλαμβάνει ο Φάνης Μουρατίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα