Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Κάθειρξη 42 ετών στον 53χρονο βιαστή της Δάφνης

Σε 42 χρόνια κάθειρξη καταδίκασε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τον 53χρονο βιαστή από τη Δάφνη.
Το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό, καταδικάζοντας τον για αρπαγή με σκοπό να εξαναγκάσει το θύμα του σε πράξη ή ανοχή για την οποία δεν είχε υποχρέωση, βιασμό κατά εξακολούθηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά εξακολούθηση και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Ο ίδιος ήταν απών από τη δίκη του, καθώς ζήτησε να μην μεταχθεί στο ακροατήριο.
Στην αγόρευση της η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε επίσης την ενοχή του κατηγορουμένου ανατρέποντας τον ισχυρισμό του ότι η 23χρονη φοιτήτρια συναίνεσε στις ασελγείς πράξεις, γιατί όπως είπε, αν είχε δώσει την συγκατάθεση της, δεν θα χρειαζόταν

να την δέσει, να την φιμώσει και να την αναισθητοποιήσει. Μάλιστα χαρακτήρισε τον κατηγορούμενο πρόσωπο διεστραμμένο και σατανικό.
Κατά την διάρκεια της αγόρευσης της η εισαγγελική λειτουργός είπε όχι στο αίτημα του κατηγορουμένου για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Όπως είπε, « το θύμα δίνει μάχη για την υγεία της και θα πρέπει να φύγει από εδώ δικαιωμένη και να προχωρήσει τη ζωή της».
Η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών μετά από αίτημα της οικογένειας της 23χρονης, λόγω της φύσης των αδικημάτων για τα οποία κατηγορείται ο 53χρονος. the toc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα