Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Π. Μπουζιάνης νέος πρόεδρος του Δ.Σ. Καλαμάτας

Με αυξημένη πλειοψηφία ο Παύλος Μπουζιάνης εξελέγη προχθές βράδυ νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, στη θέση του εκλιπόντος Παναγιώτη Καρατζέα, σε μια διαδικασία του Σώματος που διηύθυνε η πλειοψηφούσα δημοτική σύμβουλος Μαρία Οικονομάκου.
Ο Παύλος Μπουζιάνης μετά την εκλογή του δεσμεύτηκε ότι θα είναι ένας αντικειμενικός, δίκαιος και σωστός πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και θα προσπαθεί συνεχώς για να επικρατεί στο Σώμα ομόνοια, να γίνονται συγκλίσεις και να αποφεύγονται οι εντεγκλήσεις και οι εντάσεις.
Ο κ. Μπουζιάνης προτάθηκε ομόφωνα από την παράταξη της πλειοψηφίας, ενώ η πρόταση έλαβε ψήφους και από συμβούλους της αντιπολίτευσης, εκτός της Λαϊκής Συσπείρωσης, που ψήφισε λευκό κρίνοντας όχι το πρόσωπο του υποψηφίου, αλλά το θεσμικό πλαίσιο σχετικά με τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ ο Μιχάλης Αντωνόπουλος απείχε από τη διαδικασία για τον ίδιο λόγο.
Τελικά, από τους 35 παρόντες δημοτικούς σύμβουλους τον Παύλο Μπουζιάνη ψήφισαν οι 29 και βρέθηκαν έξι λευκά ψηφοδέλτια.
Τον Παύλο Μπουζιάνη συγχάρηκαν για την εκλογή του με δηλώσεις τους ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας, ο εκπρόσωπος της μείζονος μειοψηφίας Στάθης Σταματόπουλος (ο επικεφαλής Μανώλης Μάκαρης απουσιάζει στη Μόσχα, σε αποστολή της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου) και ο Θόδωρος Μπρεδήμας από την «Αλλαγή».
Α.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα