Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Μεσσηνία: Σφοδρή επίθεση στελεχών του Κινήματος Αλλαγής στον Τ. Αποστολόπουλο

Την αντίδραση στελεχών του Κινήματος Αλλαγής προκάλεσε η προσωπική επίθεση που εξαπέλυσε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Τάσος Αποστολόπουλος, στο μέλος του ΚΙΝΑΛ και πρώην υποψήφιο βουλευτή Μεσσηνίας με το κόμμα του Γ. Παπανδρέου, Γιάννη Αργυράκη.
Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή της η δημοτική οργάνωση του Κινήματος στο δήμο Πύλου – Νέστορος σημειώνει: «Ύστερα από την σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του διορισμένου στη κεντρική επιτροπή κύριου Αποστολόπουλου θα θέλαμε να επισημάνουμε πως σε κάθε δημοκρατικό τόπο τον πρώτο λόγο έχει η βάση μιας παράταξης και όχι τα διορισμένα μέλη. Έτσι λοιπόν πρέπει να επιδεικνύεται σεβασμός στα άτομα που έχουν εκλεγεί και ειδικά από αυτούς που απλά έχουν τοποθετηθεί «κάπου-κάπως». Την ανακοίνωση την υπογράφει ο συντονιστής της οργάνωσης,Γιώργος Λίγγρης και η υπεύθυνη τύπου, Κατερίνα Καρκατζούλη.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι τοποθετήσεις πολλών άλλων στελεχών του Κινήματος Αλλαγής. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση στο Facebook του αναπληρωτή συντονιστή της δημοτικής οργάνωσης Τριφυλίας, Χ. Γριβοκωστόπουλου, ο οποίος

σημειώνει: «Καταδικάζω την συμπεριφορά του κ. Αποστολοπουλου. Σοβαρότητα και Σεβασμός. Συμπεριφορές τύπου μαθήματα ηθικής έχουν τελειώσει».
Την ίδια στιγμή, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας του Κινήματος Αλλαγής, προσπαθούν να περιορίσουν το κύμα εσωστρέφειας, που πυροδότησε η προσωπική επίθεση του κ. Αποστολόπουλου στον κ. Αργυράκη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η δήλωση του αναπληρωτή συντονιστή της ΝΕ Μεσσηνίας, Αντώνη Τσώνη: «Στη νέα εποχή που διανύουμε για την κεντροαριστερά, σε μια εποχή που παλεύουμε να καταστήσουμε το Κίνημα Αλλαγής τον τρίτο μεγάλο πόλο του πολιτικού συστήματος, πρέπει όλοι ιδιαίτερα εμείς που κατέχουμε θεσμικές θέσεις στο κόμμα να προσπαθούμε να ενώνουμε τα στελέχη μας και να προσπαθούμε να διευρύνουμε όσο μπορούμε την εκλογική μας βάση. Οι δηλώσεις γραπτές και προφορικές που δεν είναι προς αυτή τη κατεύθυνση μόνο κακό μπορούν να κάνουν στο εγχείρημα . Καλώ όλα τα μέλη και στελέχη του Κινήματος αλλαγής να δείξουν αυτοσυγκράτηση και να σταματήσουν να ρίχνουν νερό στο μύλο της εσωστρέφειας. Θα έχουμε όλο το χρόνο μελλοντικά να λύσουμε τις όποιες διαφορές μας εσωτερικά» σημειώνει ο κ. Τσώνης. messiniapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα