Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Ρύθμιση οφειλών με 60 δόσεις στη ΔΕΥΑ Τριφυλίας

Τις οφειλές τους στη Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης-Αποχέτευσης Τριφυλίας σε 60 δόσεις θα μπορούν να ρυθμίσουν όσοι χρωστούν σε αυτήν, σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου.
Αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν από την 1η Απριλίου μέχρι τις 30 Ιουνίου.
Σε σχετική ανακοίνωση που υπογράφεται από την αναπληρώτρια διευθύντρια Παναγιώτα Ψιλογαλάνη τονίζεται: «Η ΔΕΥΑΤ σας ενημερώνει ότι με την υπ’ αριθ. 60/2019 (ΑΔΑ: ΩΞΡΘ465ΘΠ4- 4ΞΕ) απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου καλούνται οι καταναλωτές να προβούν σε ρύθμιση των πάσης φύσεως ληξιπρόθεσμων οφειλών τους έως και 60 μηνιαίες δόσεις. Η υποβολή της αίτησης από τον οφειλέτη θα πρέπει να γίνει από 1η Απριλίου έως την 30ή Ιουνίου 2019.
Με την υποβολή της αίτησης βάσει της υπ. αριθμ. 4/2018 γνωμοδότησης του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (Ε’ Τμήμα) θα γίνει διαγραφή μέρους των οφειλόμενων τόκων

και προσαυξήσεων εκπροθέσμου καταβολής. Επίσης, οι καταναλωτές που εντάσσονται στα κοινωνικά τιμολόγια της ΔΕΥΑΤ όπως κάθε χρόνο, θα πρέπει να προσκομίσουν εκ νέου τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για το έτος 2019. Η μη προσκόμιση των δικαιολογητικών επαναφέρει τον καταναλωτή σε κανονικό οικιακό τιμολόγιο».
Κ.Μπ.  eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα