Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Κυπαρισσία: Γελάει ο κόσμος με τα κολωνάκια που μπαινοβγαίνουν…


Αντίδραση κατοίκων, επαγγελματιών και Συμβουλίου Κοινότητας Κυπαρισσίας
Σε φαρσοκωμωδία έχουν εξελιχθεί τα κολωνάκια σε τμήμα της κεντρικής οδού της Κυπαρισσίας, στην πλατεία, τα οποία μπαινοβγαίνουν, όπως και οι πινακίδες απαγόρευσης στάθμευσης που τοποθέτησε η Δημοτική Αρχή Τριφυλίας σε πεζοδρόμια στο ίδιο σημείο, χωρίς καμία σχετική μελέτη και απόφαση αρμοδίου Οργάνου.
Χθες, λοιπόν, κάτοικοι και επαγγελματίες, με το που είδαν να ξαναμπαίνουν κολωνάκια στη μέση του δρόμου αντέδρασαν. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί υπάλληλοι, ενώ ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, όπως ανέφεραν επαγγελματίες, σημείωσε ότι υπάρχει σχετική απόφαση. Όταν όμως πήγαν στο Α.Τ. Τριφυλίας, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν προσκομίστηκε καμία απόφαση αρμοδίου οργάνου του Δήμου για τα κολωνάκια και εδόθη δέσμευση ότι αυτά θα απομακρυνθούν μες στο Σαββατοκύριακο. Για το ζήτημα αυτό συνεδρίασε εκτάκτως χθες το μεσημέρι το Συμβούλιο Κοινότητας Κυπαρισσίας, με όλα τα μέλη να συμφωνούν πως δεν ενημερώνονται για τίποτα από τη Δημοτική Αρχή Τριφυλίας, ενώ έχουν γίνει αποδέκτες διαμαρτυριών για τις αυθαίρετες πράξεις επί του κυκλοφοριακού.
Ουσιαστικά, δηλαδή, συζήτησαν πως ό,τι γίνεται σχετικά με το κυκλοφοριακό, τα κολονάκια και τις πινακίδες σήμανσης είναι παράνομο, αφού δεν υπάρχουν σχετικές αποφάσεις. tharros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα