Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Διπλό φονικό στη Βοιωτία: Νεκροί πατέρας και γιος μετά από συμπλοκή εταιριών σεκιούριτι - Τρεις συλλήψεις (φωτο-video)

Ανείπωτη τραγωδία στις Θεσπιές της Βοιωτίας, όπου πατέρας και γιος έπεσαν νεκροί, έξω από σχολείο, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ εργαζομένων σεκιούριτι. Συνελήφθησαν δύο άτομα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο νεκροί, ο 65χρονος πατέρας και ο 32χρονος γιος του, εργάζονταν σε εταιρεία σεκιούριτι.
Τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Θήβας, και ο ανιψιός του ιδιοκτήτη της εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας.
Λίγο μετά τις 16.30 και σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες οι τρεις άνθρωποι που συνεπλάκησαν στο φονικό και είχαν διαφύγει συνελήφθησαν. Μάλιστα ένας εκ των τριών συνελήφθη τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Σωτηρία.
Πως έγινε το φονικό

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως σε κάποιο έργο της περιοχής έληξε η σύμβαση με μια εταιρεία σεκιούριτι και υπεγράφη νέα σύμβαση με άλλη εταιρεία σεκιούριτι. Μόλις πήγαν οι άνδρες της νέας εταιρείας να αναλάβουν τη φύλαξη του έργου, ήρθαν σε αντιπαράθεση με τους εργαζομένους της εταιρείας που είχε μέχρι πρότινος το συγκεκριμένο έργο.






Τα αίματα άναψαν και σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πατέρας και γιος που εργάζονταν στην εταιρεία που έπρεπε να αποχωρήσει από το έργο.
Οι ιδιοκτήτες των δύο εταιρειών σεκιούριτι είναι δύο ξαδέρφια. Ο ένας από τους νεκρούς είναι και ο ιδιοκτήτης της μίας εταιρείας.
Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας και στην περιοχή έχει σπεύσει ισχυρή αστυνομική δύναμη για την διαλεύκανση της υπόθεσης. Πάντως παρά το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολυθεί στην περιοχή, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα σε σχέση με τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
dikaiologitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα