Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Κυπαρισσία: Ελεύθερος ο Πακιστανός αιμοκαθαιρόμενος


Ελεύθερος αφέθηκε χθες το πρωί από το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας ο 35χρονος αιμοκαθαιρόμενος πακιστανικής καταγωγής, που το μεσημέρι της Τετάρτης μετά την αιμοκάθαρση είχε οδηγηθεί στο Α.Τ. καθώς δεν διέθετε άδεια παραμονής.
Λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, οι αστυνομικές αρχές δεν προχώρησαν στην περαιτέρω κράτησή του και τον άφησαν ελεύθερο με διαταγή οικειοθελούς αποχώρησης από τη χώρα μας, καθώς δεν διαθέτει άδεια παραμονής.
Σε δημόσια παρέμβασή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η διευθύντρια της ΜΤΝ του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας Αγγελική Ζέρβα επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι η ίδια έχει ενδιαφερθεί για να πάρει άδεια παραμονής, και μάλιστα έχει επικοινωνήσει και με την πρεσβεία της χώρας του για να τον βοηθήσουν. Ο ίδιος ο 35χρονος για ένα τρίμηνο είχε εξαφανιστεί και ο μόνος τρόπος για να πάρει άδεια ήταν να ενημερωθεί η Αστυνομία. Σημειώνει επίσης πως δεν ενδιαφέρθηκε κανείς από αυτούς στα χωράφια των οποίων δούλευε και πως σε κάθε περίπτωση θα του παρέχουν θεραπεία. Κ.Μπ. eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα