Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Νέα καταγγελία για τον υπό έλεγχο οίκο ευγηρίας στα Χανιά: Πούλησαν ακίνητα τροφίμου με άνοια


Νέα καταγγελία από συγγενή άλλοτε τροφίμου στον -υπό έρευνα- οίκο ευγηρίας στην Κρήτη, φαίνεται πως οδηγεί σε άρση τραπεζικού απορρήτου της ιδιοκτήτριας της δομής.
Σύμφωνα με την καταγγελία που έχει γίνει από συγγενή ηλικιωμένης που απεβίωσε το 2017, η τρόφιμος που παρέμεινε στον οίκο ευγηρίας από το 2013 μέχρι και το 2017, ενώ έπασχε από άνοια φέρεται να έκανε ειδικό πληρεξούσιο στην ιδιοκτήτρια της δομής, με το οποίο την εξουσιοδοτούσε να πουλήσει ένα δικό της ακίνητο, σε κεντρικό σημείο της πόλης των Χανίων.
Όπως αναφέρει η πλευρά των συγγενών της ηλικιωμένης, σύμφωνα με το flashnews.gr που φέρνει την καταγγελία στο φως της δημοσιότητας, η ηλικιωμένη είχε χαρτί από νευρολόγο ότι έπασχε από άνοια και χρειαζόταν να οριστεί «δικαστική συμπαράσταση» δηλαδή κάποιος εντεταλμένος από δικαστήριο που θα χειρίζονταν τις προσωπικές της υποθέσεις, διότι η ηλικιωμένη δεν είχε επαφές με τους συγγενείς της.
Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια καταγγελία στο σπίτι υπήρχε πληθώρα πολύτιμων αντικειμένων, κοσμημάτων, λιρών κ.α. Ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας αναφέρει πως το 2017 η ιδιοκτήτρια πούλησε εκ μέρους της ηλικιωμένης το ακίνητο για 50.000 ευρώ ενώ η αντικειμενική του αξία αποτιμούνταν στα 170.000 ευρώ. Όπως αναφέρει το flashnews.gr η υπόθεση αναμένεται να προχωρήσει με την άρση του τραπεζικού απορρήτου τόσο της ηλικιωμένης όσο και της ιδιοκτήτριας της δομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα