Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Νέα Σμύρνη: Αυτός είναι ο 22χρονος που συνελήφθη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας


Εκατοντάδες υβριστικά σχόλια στο προφίλ του στο Facebook - Ακολουθούσε για περίπου 300 μέτρα την κοπέλα με το μόριό του έξω, στη Νέα Σμύρνη
Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο που δημοσίευσε η Δανάη Ακριβιάδου στα social media και δείχνει τον άνδρα που την ακολούθησε με το μόριό του έξω μέχρι την πολυκατοικία όπου διαμένει στη Νέα Σμύρνη, το βράδυ της Τετάρτης.
Πρόκειται για 22χρονο Έλληνα, ο οποίος αναγνωρίστηκε από την καταγγέλλουσα ως ο δράστης της επίθεσης και συνελήφθη, ενώ στο τμήμα φέρεται πως βρίσκεται ο πατέρας του. Εξετάζεται αν έχει κάνει το ίδιο και σε άλλα θύματα και περιοχές, ενώ ερευνώνται ακόμα 4 καταγγελίες.


Κατά τις ίδιες πηγές, ο δράστης εντοπίστηκε στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και σε βάρος του θα σχηματιστεί δικογραφία με κατηγορία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Θα μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ.
Στο προφίλ του αναφέρει ότι είναι φοιτητής στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, ενώ φέρεται να διαμένει στη Νέα Σμύρνη και να εργάζεται σε κατάστημα εστίασης της περιοχής.


Μέσα σε λίγες ώρες, χρήστες του Facebook εντόπισαν το προφίλ του, το οποίο κατακλύστηκε από υβριστικά σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει.


Το περιστατικό συνέβη χθες βράδυ, με την κοπέλα να καταγγέλλει πως ένας νεαρός την ακολούθησε για μεγάλη απόσταση έχοντας βγάλει έξω το μόριό του από το παντελόνι.
Μάλιστα η ίδια ανήρτησε και βίντεο από κάμερα ασφαλείας του σπιτιού της, στο οποία καταγράφονται οι στιγμές αγωνίας που έζησε. Όπως θα δείτε και εσείς η κοπέλα που ονομάζεται Δανάη Ακριβιάδου, μπαίνει βιαστικά στο σπίτι της και κλείνει την πόρτα ενώ συνεχίζει να κοιτά προς τα έξω.


Δευτερόλεπτα αργότερα, πλησιάζει ο νεαρός ο οποίος όπως φαίνεται στο βίντεο έχει έξω από το παντελόνι, το μόριό του. Φτάνει μέχρι την πόρτα, κοιτά προς τα μέσα και κάνει προσπάθεια να την ανοίξει. Αφού διαπιστώνει, ότι δεν μπορεί να εισέλθει στο κτίριο αποχωρεί.

"Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου"
"Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα , από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριο του καθώς έρχεται προς εμένα.
Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα. Αν τον αναγνωρίσει κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου. Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης", αναφέρει στη σχετική ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.
Δείτε στην ανάρτησή της, τη στιγμή που η έντρομη κοπέλα προλαβαίνει να μπει στο σπίτι της και να γλυτώνει από το νεαρό που την ακολουθεί παρά πόδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα