Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Σοκ στο Αιγάλεω: Πέταξε τα ανήλικα ανίψια της από το μπαλκόνι και μετά πήδηξε και αυτή

Ένα ιδιαίτερα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί στο Αιγάλεω, όπου μία γυναίκα έριξε από το μπαλκόνι τα δύο ανίψια της, ηλικίας 2 και 5 ετών, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν, ενώ στη συνέχεια έπεσε και η ίδια.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο μετά τις δέκα το πρωί, η εν λόγω γυναίκα επισκέφθηκε το σπίτι της αδελφής της, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αθανασίου Διάκου και Ναυπάκτου. Σε κάποια στιγμή, όμως, πήρε τα δύο ανίψια της, βγήκε στο μπαλκόνι του υπερυψωμένου ισογείου και, για άγνωστο έως τώρα λόγο, τα έριξε στο κενό, ενώ αμέσως μετά πήδηξε και η ίδια.
Το γεγονός πως δεν επρόκειτο για διαμέρισμα ορόφου, είναι προφανώς αυτό που έσωσε τα δύο παιδάκια τα οποία διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Παίδων, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, ενώ η θεία τους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Θριάσιο".
Πετούσε γλάστρες στα παιδιά
Οι γείτονες σε κατάσταση σοκ άκουσαν τις φωνές των μικρών παιδιών και δεν μπορούσαν να πιστέψουν το θέαμα που αντίκριζαν. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, αφότου η γυναίκα έριξε τα δύο παιδιά, άρχισε να τους πετά γλάστρες.
Η ΕΛ.ΑΣ διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό, ενώ η θεία των ανήλικων εξετάζει από ειδικούς για να δουν αν αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα