Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Παραιτήθηκαν Μπρατάκος και Παπασταύρου


Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους. Ο πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού ανέφερε:
«Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους. Ο Πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους».
Κυβερνητικές πηγές σχολίασαν ότι η συμμετοχή σε μία κοινωνική εκδήλωση πέρασε το λάθος μήνυμα προς τα έξω.
Ωστόσο, λίγο νωρίτερα από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκος Βελόπουλος, είχε κατηγορήσει υπουργούς ότι συμμετείχαν σε κοινωνική εκδήλωση με ολιγάρχη δίνοντας και την εικόνα της αλαζονείας - που όπως είπε - επικρατεί στην κυβέρνηση.
Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι ο Παύλος Μαρινάκης επιβεβαίωσε στο press room ότι δύο υπουργοί της κυβέρνησης συναντήθηκαν με τον μεγαλοεπιχειρηματία και εκδότη των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ», «ΤΟ ΒΗΜΑ» και του τηλεοπτικού σταθμού Mega, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για φιλική συνάντηση το βράδυ της Κυριακής, επιβεβαιώνοντας την αναφορά για τη συνάντηση των δύο υπουργών με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που έκανε δύο φορές στη Βουλή ο Νίκος Ανδρουλάκης, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στις κατηγορίες που του είχαν εκτοξεύσει κυβερνητικά στελέχη περί «θυρωρού» συμφερόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα