Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

Εράνη Φιλιατρών: Νίκη 3-1 με ανατροπή στη Μεθώνη και παραμονή στην κορυφή (φωτο & βίντεο)


Με ανατροπή και εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, η Εράνη Φιλιατρών επικράτησε της Μεθώνης με 1-3 και συνεχίζει αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας.
Με μια εντυπωσιακή ανατροπή, η Εράνη Φιλιατρών πήρε ένα παλικαρίσιο διπλό στην έδρα της Μεθώνης, επικρατώντας με 1-3 και συνεχίζοντας αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας. Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Εράνη έδειξε ψυχικά αποθέματα και ανέτρεψε το παιχνίδι.
Η Μεθώνη προηγήθηκε στο 27’ με τον Ζόμπολο, με την Εράνη να μην πτοείται και να ισοφαρίζει στο 37’ με τον Κωνσταντόπουλο, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με καλύτερη ψυχολογία.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα των Φιλιατρών πίεσε και κατάφερε την ανατροπή στο 65’ με μια όμορφη ατομική προσπάθεια του Σαραντόπουλου.
Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 90′ από τον Μαρτίνι, ο οποίος με το πέμπτο φετινό του γκολ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

Η Εράνη διατηρείται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 13-1 γκολ διαφορά, ενώ την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Ακρίτα Κορώνης σε ένα ντέρμπι κορυφής.

   

Μεθώνη:
Κόκκαλης, Παρασκευόπουλος, Μπίζος, Τσιμικλής, Δήμος, Τσάνε, Σπαντιδέας, Ράλλης, Ζόμπολος, Πεϊδης, Μπεγέτης
Εράνη: Αντωνόπουλος, Καπλάνης, Μπινιώρης, Καρακατσάνης, Ratto, Σπυρόπουλος (75’ Τσακωνακος), Μιχόπουλος (62’ Martini), Μπουρδέκας, Κόλλιας (75’ Χάρμπας), Σαραντόπουλος, Κωνσταντόπουλος (82’ Φλαριώτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα