Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Κόντρα κορυφής στη ΝΔ: Όχι άλλοι επικίνδυνοι χαριεντισμοί, βραχύβια «σύμφωνα φιλίας» και υποκλίσεις η απάντηση Σαμαρά σε Μητσοτάκη

Κόντρα κορυφής πλέον στην Νέα Δημοκρατία με τον Αντώνη Σαμαρά να μην αφήνει να πέσει τίποτα κάτω. Ειδικότερα, κύκλοι του πρώην πρωθυπουργού αναφέρουν:
«Είναι προφανές ότι ο Κ. Μητσοτάκης επιτίθεται στον κ. Σαμαρα όχι επειδή χαιρέτησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έτυχε να καθίσει δίπλα του σε δημόσια εκδήλωση…
Άλλωστε η δηλωση του κ. Σαμαρά για τη σκευωρία Νοβαρτις, ότι θα πάει όλους τους υπεύθυνους «μέχρι τέλος», ισχύει στο ακέραιο.
Ο πραγματικός λόγος βρίσκεται στα «ήρεμα νερά» με την Τουρκία που διαταράσσονται καθημερινά πλέον, μέσα από αλλεπάλληλες προκλήσεις. Οπως αυτή μόλις τώρα, με τη νέα Navtex της Τουρκίας. Που μας ανακοίνωσε οτι οχι μόνον η Κάσος αλλά ούτε η Λέσβος ούτε και η Χίος έχουν υφαλοκρηπίδα!
Ας ασχοληθούμε λοιπόν με τα σοβαρά, στα σύνορά μας. Χωρίς άλλους επικίνδυνους πραγματικά χαριεντισμούς, βραχύβια «σύμφωνα φιλίας» και υποκλίσεις».
Τι προηγήθηκε
Νωρίτερα ο πρωθυπουργός έριξε καρφί στον Αντώνη Σαμαρά με μια φαρμακερή αποστροφή του στη Βουλή.
Επιχειρηματολογώντας για την επιτηδευμένη απουσία του την ώρα που ανέβηκε στο βήμα ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν τον αναγνωρίζω, έχει καταδικαστεί 13-0» και πως «δεν θα χαριεντιστώ μαζί του».
Η τελευταία αποστροφή εκλήφθηκε από όλους στη Βουλή ως «καρφί» προς τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος είχε θερμή χειραψία με τον Νίκο Παππά στο περιθώριο εκδήλωσης του ΕΕΑ την περασμένη εβδομάδα.
Η φωτογραφία των δύο είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου και ως φαίνεται... δεν άρεσε ιδιαίτερα στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον κ. Μητσοτάκη να ρίχνει εκ νέου νερό στο μύλο της εσωκομματικής κόντρας στο εσωτερικό της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα