Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Έτος αλληλεγγύης το 2017 στο Δήμο Τριφυλίας

Σε έτος αλληλεγγύης ανακήρυξε το 2017 ο δήμαρχος Τριφυλίας προ ημερών, στη διάρκεια μουσικής εκδήλωσης του Δήμου, όπου τιμήθηκαν εθελόντριες και εθελοντές του ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών, όπως έχουμε ήδη αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ στο «Θ».
Σε δελτίο Τύπου, δε, του Δήμου που εκδόθηκε χθες αναφέρεται: «Στις 26 Δεκεμβρίου 2016 ο δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Κατσίβελας, μετά το τέλος της πρωτοχρονιάτικης συναυλίας, ανακήρυξε το έτος 2017 ως Έτος Αλληλεγγύης για το Δήμο μας. Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Τριφυλίας και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου με τη συνδρομή χορηγών και εθελοντών επισφράγισε την απόφαση αυτή, με την τελευταία διανομή του έτους 2016, ειδών καθαριότητας, τροφίμων και εορταστικών γευμάτων σε 400 οικογένειες του Δήμου Τριφυλίας, που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. 300 οικογένειες συμμετείχαν στη διανομή ειδών καθαριότητας και τροφίμων (μακαρόνια, γάλα, φέτα, φασόλια, ζάχαρη, πελτέ, βρεφικές κρέμες, πάνες, υγρό πιάτων κ.α.) του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ)”. 20 καλάθια, με όλα τα προϊόντα ενός πλήρους εορταστικού γεύματος (κρέας, πατάτες, φρούτα κ.ά.), μοιράστηκαν σε ισάριθμες οικογένειες με 4 μέλη και άνω, σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση “Μπορούμε” και τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος. 80 πακέτα με προϊόντα του παραδοσιακού πρωτοχρονιάτικου γεύματος (κοτόπουλο, λουκάνικο, μακαρόνια, μυζήθρα, φέτα, βασιλόπιτα, κρασί, λάδι κ.ά.) προσέφερε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου, για να στρωθεί το πρώτο εορταστικό τραπέζι του 2017 με κέφι και χαμόγελα.Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από την καρδιά μας όλους τους χορηγούς που μας τίμησαν συνδέοντας το περίσσευμα της αγάπης τους με τις δράσεις αλληλεγγύης του Δήμου: Για το κρασί τους κ.κ. Βαγενά Κων/νο & Δημήτριο Στασινόπουλο. Για το λάδι τον ελαιοτριβέα Χριστιανούπολης κ. Αλεβιζόπουλο Ιωάννη, τον πρόεδρο της Τ.Κ. Χριστιανούπολης κ. Χαράλαμπο Αλεξόπουλο και τον κ. Κω/νο Βαγενά. Για τα κηπευτικά και τη χρήση καταψύκτη τους κ.κ. Γεώργιο και Δημήτριο Μιχαλακόπουλο. Για την αποθήκευση των ειδών παντοπωλείου και τη χρήση ψυγείου τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Φιλιατρών. Για τις εκτυπώσεις των καταστάσεων του Επισιτιστικού Προγράμματος το τυπογραφείο Αντ. Μπίτσικας – Κ. Παπαδόπουλος. Για τη φιάλη υγραερίου (εστίας μαγειρέματος) το παντοπωλείο του κ. Σωτ. Λύκου. Ευχαριστούμε τους εθελοντές από το Μορφωτικό και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαργαλιάνων, που μας βοήθησαν στη διανομή με προθυμία και πολλή αγάπη. Οι καλές ιδέες και πράξεις εμπνέουν πάντα και άλλους να συνεχίσουν και με δικές τους καλές πράξεις να χαρίσουν ελπίδα.
Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου, ο Τομέας Αλληλεγγύης της Κοινωφελούς Επιχείρησης, δωρητές και εθελοντές υπόσχονται το 2017 να παραμείνουν στο πλευρό των συνανθρώπων μας, μεγαλώνοντας την αλυσίδα αγάπης και προσφοράς… γιατί όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα