Το καλό πεπόνι, μοσχοβολάει και είναι σχετικά βαρύ (ανάλογα πάντα με το μέγεθός του).
Για να βεβαιωθείτε ότι είναι ώριμο, πιέστε το στο κέντρο του κάτω μέρους του.
Αν είναι σκληρό, σημαίνει ότι το εσωτερικό του είναι άγουρο. Αν είναι πολύ μαλακό, σημαίνει ότι έχει αρχίσει να σαπίζει. Στο σωστό πεπόνι το κάτω μέρος είναι σχετικά μαλακό.
Ακόμα, πρέπει να προσέξετε το κοτσάνι του, ώστε να είναι ξερό.
Ακόμα, πρέπει να προσέξετε το κοτσάνι του, ώστε να είναι ξερό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα