Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Απίστευτο! Τραυματιοφορέας δολοφονούσε ασθενείς για να… πάρει προμήθεια από τις κηδείες!

Για την δολοφονία τουλάχιστον τριών ασθενών κατηγορείται ένας 42χρονος τραυματιοφορέας. Σύμφωνα με τα στοιχεία έβαζε αέρα στις φλέβες τους με ένεση.
Ο τραυματιοφορέας συνελήφθη στην Κατάνη της Σικελίας. Όπως έκαναν γνωστό οι αρχές, σκότωνε τους ασθενείς και έπαιρνε και… αμοιβή τριακόσια ευρώ για κάθε κηδεία, από τα γραφεία τελετών.
Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, μέρος των κερδών, από την ασύλληπτη, απάνθρωπη αυτή πρακτική, κατέληγε και σε μαφιόζικες οικογένειες της περιοχής, οι οποίες λειτουργούσαν ως διαμεσολαβητές.
Η εισαγγελία της Κατάνης ερευνά και άλλες πενήντα περιπτώσεις ύποπτων θανάτων ασθενών που έπασχαν από ιδιαίτερα σοβαρές ασθένειες. Για δέκα περιπτώσεις, όπως γράφει ο Τύπος, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ενοχής.
Η όλη έρευνα ξεκίνησε χάρη στις αποκαλύψεις ενός υπαλλήλου νοσοκομείου της περιοχής Μπιανκαβίλλα (κοντά στην πόλη της Κατάνης) σε τηλεοπτική εκπομπή τ, τον περασμένο Μάιο.
Ο όλος αυτός τρομακτικός μηχανισμός, σύμφωνα με την εφημερίδα La Stampa, φέρεται ότι μπορεί να άρχισε να εφαρμόζεται ακόμη και από το 2012.  newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα