Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Το W Costa Navarino γιορτάζει 2 χρόνια λειτουργίας του

Το W Costa Navarino, το πρώτο ξενοδοχείο των W Hotels στην Ελλάδα, κλείνει δύο χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει με ένα τετραήμερο μουσικό πρόγραμμα. Από τις 13 έως και τις 16 Αυγούστου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μοναδικές μουσικές στιγμές με καταξιωμένους DJs και καλλιτέχνες.
Το πρόγραμμα ανοίγουν οι αγαπημένοι του Ελληνικού κοινού Kadebostany στις 13 Αυγούστου. Ακολουθούν τα μελωδικά beats του γνωστού DJ Αλέξανδρου Χριστόπουλου στις 14 Αυγούστου και το δυναμικό set του Cj Jeff στις 15 Αυγούστου.
Το πάρτι ολοκληρώνεται στις 16 Αυγούστου με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, σε μια μουσική βραδιά που συνοδεύεται από γαστρονομικές εμπειρίες, εμπνευσμένες από τις παραδόσεις της Μεσσηνίας, στο εστιατόριο Parelia.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του W Costa Navarino.
Σχετικά με το W Costa Navarino
Το W Costa Navarino σηματοδότησε την άφιξη των W Hotels στην Ελλάδα. Απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες και εφήβους που έχουν κλείσει το 12ο έτος της ηλικίας τους και λειτουργεί από τον Αύγουστο του 2022, δίνοντας βήμα στη δημιουργικότητα, τη διαφορετικότητα και την ελευθερία της έκφρασης. Με ιδιαίτερο σχεδιασμό που αντλεί έμπνευση από την αρχιτεκτονική της περιοχής, οι επιλογές περιλαμβάνουν δωμάτια που προσφέρουν άμεση πρόσβαση σε μία από τις πισίνες, καθώς και σουίτες και βίλες 1, 2 & 3 υπνοδωματίων με ιδιωτικές πισίνες και μοναδική θέα στο ηλιοβασίλεμα και στον κόλπο του Ναβαρίνου. Το W Costa Navarino παρουσιάζει μια δημιουργική γαστρονομική προσέγγιση σε 5 χώρους εστίασης μεταξύ των οποίων κι ένα Beach Club, ενώ το AWAY® Spa και το γυμναστήριο FIT φροντίζουν για την τόνωση του σώματος και του πνεύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα