Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024

Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας: Η δράση «Γίνε ο Ήρωας Ενός Παιδιού» για πρώτη φορά στην Κυπαρισσία


Η επιτυχημένη δράση «Γίνε ο Ήρωας Ενός Παιδιού», που υλοποιείται τα τελευταία δύο χρόνια στην Καλαμάτα από το «Βιβλιοταξιδεύουμε» και τη «Φάος» Κοιν.Σ.Επ., για πρώτη φορά θα βρεθεί στην Κυπαρισσία!
Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας και με την υποστήριξη των: «Αρχέγονου Κυττάρου Αίματος», Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας «Ο Ποσειδών», «Χάρισε Ζωή», ΔΙΕΚ Βοηθών Νοσηλευτικής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Νοσοκομείων Καλαμάτας & Κυπαρισσίας και Τοπικού Συμβουλίου Κυπαρισσίας.
Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση του έργου του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».
Ειδικότερα, το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, από τις 10.00 έως τις 14.00, στην κεντρική πλατεία της Κυπαρισσίας, η ομάδα υποστήριξης θα ενημερώσει το κοινό και θα λάβει δείγματα από νέους εθελοντές δότες μυελού των οστών.
Την ημέρα αυτή, όλοι μαζί θα ενώσουν τις φωνές τους και θα ευχαριστήσουν τους πάνω από 37 εκατομμύρια εθελοντές δότες μυελού των οστών σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν το συνάνθρωπό τους, συμβάλλοντας στη μάχη ενάντια στη λευχαιμία, με την ελπίδα να την κάνουν παρελθόν!
Αν είσαι ηλικίας 18-40 ετών και σε καλή κατάσταση υγείας, μπορείς και εσύ να γίνεις «Ο Ήρωας Ενός Παιδιού» με μια απλή και ανώδυνη διαδικασία, σημειώνεται σχετικά.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις σχετικά με τη διαδικασία, επικοινωνία με το Νοσοκομείο Καλαμάτας στο τηλέφωνο 2721 046 906 ή το Κέντρο Ενημέρωσης του ΚΕΔΜΟΠ στο 2610 969 164.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα