Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Τροχαίο στο δρόμο Μάραθος - Φιλιατρά

Ευτυχώς χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς ήταν το τροχαίο ατύχημα που συνέβη χθες στις 10 περίπου το πρωί στο δρόμο Μαράθου - Φιλιατρών, στη διασταύρωση για Κουστουβέρι, όπου δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά.
Ο συγκεκριμένος δρόμος τείνει να γίνει “καρμανιόλα”, αφού πλέον τα τροχαία είναι πολύ συχνά εκεί και αρκετά από αυτά θανατηφόρα. Στο συγκεκριμένο σημείο πάντως υπάρχει ακόμη μια παραφωνία: εκεί ο δρόμος αν και είναι ευθεία στενεύει επικίνδυνα και μετά βίας χωράει δυο αυτοκίνητα όταν συναντηθούν. Σε ρεπορτάζ που είχαμε κάνει παλαιότερα ειδικά για το σημείο αυτό, δημοτικοί σύμβουλοι των Γαργαλιάνων από το Μάραθο είχαν επισημάνει ότι κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους - προτείνοντας μάλιστα τον εγκιβωτισμό του πλαϊνού χαντακιού ώστε να διαπλατυνθεί ο δρόμος.
Οπως και να έχει πάντως, θα πρέπει να γίνει κατανοητό από εκείνους που έχουν την ευθύνη του σχεδιασμού και των έργων, ότι ο δρόμος αυτός έχει αποκτήσει πλέον άλλο κυκλοφοριακό φόρτο από ό,τι είχε παλαιότερα. Και αυτό λόγω των αναπτυξιακών τουριστικών έργων που έχουν γίνει στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και της γενικότερης ανάπτυξης. Ετσι, το τμήμα Φιλιατρά - Μάραθος δεν μπορεί να παρέχει πια ασφάλεια στη μετακίνηση όσων κινούνται καθημερινά σε αυτόν τον άξονα. Κ.Μπ.

3 σχόλια:

  1. Δήλωση του δράκου δεν είδα!!!!
    Κάθε φορά που γίνεται ένα ατύχημα, είναι έτοιμα τα κονδύλια!!!!!!!
    Τι κρίμα να μας κοροιδεύουν!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι κρίμα ο Δράκος να θέλει να διοικήσει την περιφέρεια Πελοποννήσου......
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΆ ΑΥΤΌς ΘΑ ΤΗΝ ΠΆΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ!
    ΠΟΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
    Ο ΚΥΡΙΟΣ .... ΤΙΠΟΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα