Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

"Αδειάζει"... βουλευτές και στελέχη του νομού

Το γάντι σε όλους αυτούς, βουλευτές αλλά και τοπικά στελέχη της Μεσσηνίας, που μιλούν το τελευταίο διάστημα για τα λάθη, τη δραματική καθυστέρηση και τις ολιγωρίες του κεντρικού ΠΑΣΟΚ και της αρμόδιας επιτροπής στην επιλογή υποψήφιων δημάρχων στο νομό και ιδιαίτερα στο Δήμο Καλαμάτας, πετάει ο βουλευτής της Β’ Αθηνών του κόμματος και μέλος της επιτροπής για την ανάδειξη υποψηφίων, Λάμπρος Μίχος.

Σε δηλώσεις του στο «Θ», ο βουλευτής και πρώην δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας σημειώνει ότι δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση στις διαδικασίες επιλογής, ενώ υπογραμμίζει ότι αυτοί που διαμαρτύρονται δεν έχουν φροντίσει, μέχρι σήμερα, να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις για το συγκεκριμένο θέμα.
Ειδικότερα, ο κ. Μίχος δήλωσε: «Οι διαδικασίες για τους υποψηφίους βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες. Σε καμία περίπτωση δε συμφωνώ με όσους υποστηρίζουν ότι υπάρχει καθυστέρηση γενικότερα στο θέμα αυτό ή και ειδικότερα στη Μεσσηνία και στην Καλαμάτα. Υπάρχουν μια σειρά μεγάλων πόλεων για τις οποίες δεν έχουμε ακόμα καταλήξει σε οριστικές αποφάσεις.

Μου προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχουν βουλευτές και στελέχη στο νομό σας που ασκούν κριτική και μιλούν για καθυστέρηση με ευθύνη της επιτροπής ανάδειξης υποψηφίων. Όσοι το κάνουν αυτό, να μας πουν και τι έχουν προτείνει οι ίδιοι για να υπάρξει λύση. Σε καμία περίπτωση δεν ασπάζομαι την άποψή τους. Η επιλογή του καταλληλότερου για να τεθεί επικεφαλής σ’ ένα συνδυασμό που θα στηρίξει το κόμμα μας είναι μια δύσκολη διαδικασία, η οποία μέχρι να ολοκληρωθεί πρέπει να σταθμιστούν πολλοί παράγοντες. Θεωρώ ότι ο εύλογος χρόνος δεν έχει παρέλθει ακόμα. Σύντομα θα καταλήξουμε σε συγκεκριμένες επιλογές, οι οποίες θεωρώ ότι θα έχουν όλα εκείνα τα εχέγγυα για να μας δώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα στις εκλογές του Νοεμβρίου».

Στη συνέχεια, ο κ. Μίχος παρατήρησε ότι οι διαβουλεύσεις και οι συζητήσεις συνεχίζονται, ενώ τόνισε ότι παρά τις αρνήσεις που υπήρξαν μέχρι σήμερα από την πλευρά, κυρίως, των κ.κ. Χρ. Μαλαπάνη και Χρ. Μπούρα για να τεθούν επικεφαλής, υπάρχει επικοινωνία και συνεργασία και με τους δύο, ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι μόλις χθες ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ Δ. Κουσελάς ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι υπάρχει σοβαρή καθυστέρηση στη λήψη αποφάσεων για τους υποψηφίους στη Μεσσηνία και, σε αντίθεση με όσα δηλώνει σήμερα στο «Θ» ο κ. Μίχος, επανειλημμένως έχει επισημάνει στα αρμόδια όργανα τα προβλήματα που δημιουργεί αυτή η κατάσταση.
Του Αντώνη Πετρόγιαννη


2 σχόλια:

  1. Πέστα Χρυσόστομε, πέστα τους!!!
    Γιατί δεν ακούνε κανέναν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νομιζω οτι δεν κατεβαινει ο πετροπολος ,ετσι ακουγετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα